4 tips til at få din makeup til at holde hele dagen

4 tips til at få din makeup til at holde hele dagen

Det at få makeuppen til at holde hele dagen, er et problem mange af os kender til. Når man har brugt meget tid på at lave en flot makeup, vil man gerne have at den holder i flere timer! For at få en holdbar makeup, er en god hudpleje meget vigtigt, da det er alfa omega for et godt resultat. Læs med når jeg giver dig 4 tips til hvordan du kan få en flot og holdbar makeup.

1. Fugtighedscreme

Rigeligt med fugt til huden er meget vigtigt, før du begynder med makeuppen. Ved først at smøre ansigtet ind i en god creme, har du givet din hud et godt udgangspunkt for resten af makeuppen, og det forhindrer, at det sætter sig i tørre partier i ansigtet.

2. Primer

Det næste trin vi kommer til er en primer. Her findes der utrolig mange forskellige at vælge imellem, så det gælder om at finde en, som passer til din hudtype. Jeg bruger den fra Make Up For Ever step 1 Smoothing Primer, da den er specielt god til at udjævne porer. Primeren gør din hud mere jævn og giver en glat overflade, så din foundation vil lægge sig pænere, og være nemmere at arbejde med. Samtidig gør primeren din foundation mere holdbar.

3. Pudder

Jeg bruger altid en transparent pudder, til at sætte makeuppen med. Der findes både løs- og fast form. Det er også fint at bruge de steder, hvor du let bliver lidt skinnende, pudderen kan mattere det. Bare vær forsigtig, så du ikke bruger for meget pudder, da huden kan komme til at se meget tør ud, og det vil vi ikke have. Vi vil stadig gerne beholde gløden i ansigtet.

4. Setting spray

Setting spray er det sidste trin, som gør at din makeup virkelig vil holde. En setting spray giver et meget bedre hold til makeuppen, og gør at den stadig ser flot ud efter mange timer. Jeg har over længere tid, brugt en spray fra Urban Decay, som hedder All Nighter Setting Spray. Og wauw jeg kan se stor forskel, ved at bruge denne spray. Når jeg er helt færdig med at lægge makeuppen, afslutter jeg med denne, ved at bruge tre sprays. Tænk på det som at sprayen forsegler din makeup!

Håret

For at fuldende looket har jeg lavet bløde bølger i Rikas hår. Start med at bruge Curl Hold Spray, som får krøllerne til at holde længere, samt indeholder varmebeskyttelse. Del derefter håret op i mindre sektioner og lav bølger med Classic Wave Wand. Når krøllerne er kølet, toupere du hårrødderne let med Narow Dressing Brush, for at skabe volumen. Red det derefter forsigtigt igennem for at samle bølgerne. Afslut med Final Fix Hairspray og voliá nu har du makeup og hår, som holder hele dagen og natten med.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar