4 tips til at passe på dit hår om vinteren

4 tips til at passe på dit hår om vinteren

ghd advanced split end therapy, vinterhår,

Vinter og kulde kan virkelig være hårdt for dit hår og efterlade det tørt, fladt og kedeligt. Ligesom din hud har tendens til hurtigere at blive udtørret om vinteren, har dit hår også brug for ekstra pleje! Vi har fundet nogle tips frem, som hjælper med at passe ekstra godt på dit hår i de kolde vintermåneder.

Fugtgivende shampoo og balsam

En god og fugtgivende shampoo og balsam, kan gøre underværker for dit hår! Kulden kan nemlig gøre dit hår og din hovedbund tør, hvilket efterlader dig med trist hår. En måde at holde håret sundt på,  er ved at bruge hårplejeprodukter der plejer i dybden. Få evt. vejledning af din frisør, som kan finde de helt rigtige produkter frem til din hårtype. Hav især fokus på produkter som tilfører dit hår ekstra fugt. Vinterkulden er nemlig med til at håret bliver udtørret og trist af frost og slud.

Hårkur

Som sagt er det vigtigt at give dit hår en masse fugt i denne periode, det kan derfor være en god idé at bruge en lækker hårkur 1-2 gange om ugen, for at give dit hår den pleje og fugt, som det har brug for. Brug fx Advanced Split End Therapy, som virker plejer håret, fugter det og lukker spaltede spidser, i helt op til 1o hårvaske. Du kan se vores video her.

Hårserum

Serum er også en fantastisk måde, at holde dit hår skinnende og glansfuldt! Brug 1-2 pump af Smooth Finish Serum og arbejd det ind i længderne i fugtigt hår, inden du fønner det. Udover at en serum eller olie styrker dit hår, giver det også dine spidser en masse fugt. Det gør at de holder sig sundere i længere tid, da spidserne kan have tendens til at knække eller spalte, hvis det bliver for tørt og slidt. Serummet kan også bruges i tørt hår, når du trænger til give det ekstra glans.

Varmebeskyttelse

Som altid er det vigtigt at bruge varmebeskyttende produkter, inden du begynder at style dit hår. Ghds Heat Protect Spray fordeles let i håret og beskytter dit hår mod varmen fra din styler eller dit krøllejern. Når håret i forvejen har let ved at tørre ud i vintermånederne, er det ekstra vigtigt at du passer på det, når du styler det. Håret kan nemlig være ekstra skrøbeligt i vintervejret.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar