5 dårlige hårvaner

5 dårlige hårvaner

Vi har dem alle sammen – nemlig dårlige hårvaner. Men der er noget vi selv kan gøre for at blive bedre til at tage vare på vores eget hår, og de enkle tips kan overraske dig. Se 5 af de dårligste hårvaner vi har.

1. Vasker ikke håret ofte nok

Det er rigtigt at man ikke skal vaske håret alt for ofte, det fjerner nemlig de naturlige olier i håret. Men pas på med at blive for komfortabel med din tørshampoo, for produktet bliver liggende i håret og hovedbunden og hober sig op mere og mere for hver dag, hvilket resulterer i beskidt og tungt hår. Det du skal gøre er, at vaske håret 2-3 gange om ugen, og det vil fjerne alle ophobede rester og overflødig olie. Husk også at brug en rense shampoo 1-2 gange om måneden, så får du renset håret helt i dybden.

2. Børster håret når det er vådt

Dette er der nok ikke mange, der tænker over men det er en super vigtig ting at undgå! Det er så vigtigt at vi har skrevet et indlæg om det, som du kan se her. Vådt hår er nemlig så elastisk og skrøbeligt når det er vådt, så når du børster håret kan det nemlig strække sig så meget at det knækker. Du skal derfor i stedet rede det igennem med en bred tandet kam mens du står i bruseren og har balsam i.

3. Bruger forkert børste

Din hårbørste er et vigtigt redskab når det kommer til styling. Du bruger din børste hver eneste dag, så hvorfor ikke bruge en der er rigtig for dig? Naturhår børster er rigtig gode til tykt og kraftigt hår, da den gør det blødere og samler håret, og ikke mindst er den super skånsom mod håret. En Paddle Brush er også god til tykt hår, men også til hår som er lidt finere, og den er perfekt til brug under føntørring når du ønsker en sleek blow dry! Læs dig frem til den rigtige hårbørste her.

4. For høj varme

Stylere som bruger alt for høj varme kan desværre skade håret. Derfor bruger ghd’s stylere 185 grader, som igennem undersøgelse, har vist sig for at være mindst skadeligt for håret. Men det er vigtigt, at huske at benytte varmebeskyttelse før du går i gang med styleren. Det beskytter håret mod varme og du kan trygt krølle og rette håret, uden at være bange for at det bliver skadet.

5. Farver håret for meget

Dette er noget vi alle er klar over ikke er sundt for håret. Det er faktisk noget af det aller værste vi kan gøre mod vores hår. Farver du håret for ofte bliver håret nemlig slidt og tager mere og mere skade for hver farvebehandling. For at beskytte og pleje dit hår er det en god idé at bruge en fugtgivende og plejende hårkur jævnligt. Brug f.eks Advanced Split End Therapy i håndklædetørt hår og brug derefter føntørren til at aktivere produktet og derefter benyt et glattejern eller krøllejern for at forsegle virkningen. Advanced Split End Therapy plejer håret og forbygger slidtage. Håret bliver mere skinnende, blødere og glattere. Når du har brugt hårkuren kan virkningen holde i op til 10 vaske!

Ingen Kommentarer

Post Kommentar