5 fejl du måske laver inden en stor begivenhed

5 fejl du måske laver inden en stor begivenhed

Når vi har en stor begivenhed på vej, som et bryllup, en konfirmation eller en gallafest, overvejer vi ofte mange ting i forbindelse med vores hår. Vi vil jo gerne have at det ser flot og sundt ud, og det kan måske få os til at springe ud i  nogle mindre velovervejet idéer, få dage inden den store fest. Læs med når vi fortæller dig om 5 fejl, du måske laver inden en stor begivenhed.

Bliv klippet i god tid

Man kan godt få lyst til at prøve en helt ny frisure, men det ville være en god idé at vente med det, til efter den store begivenheden. Hvis du skal have håret sat af en hårstylist, har I måske aftalt en frisure flere måneder inden, som kan ende med ikke at passe til dit nye hår. Også hvis du selv skal sætte håret, er det rart at have god tid til at øve en frisure, så du er sikker på at resultatet bliver godt. Bliv derfor altid klippet et par måneder inden begivenheden, så der er tid nok til at øve den frisure du gerne vil have.

Lær dit hår at kende

Mange kender ikke deres hårtype, og det er især en god idé hvis du selv skal sætte dit hår. Det er jo super ærgerligt hvis du har brugt lang tid på at lave krøller, og de ender med at glide ud af håret inden du når frem til festen. Derfor er det vigtigt at vide, hvilke produkter som fungerer i dit hår. Hvis du er i tvivl, kan du altid spørge din frisør til råds. Hvis dit hår f.eks. er meget fint og har svært ved at holde på krøller, kan Total Volume Foam være et godt produkt at bruge, for at give godt hold og volumen til krøllerne. Hvis du har hår, som har lettere ved at holde på krøller, kan Curl Hold Spray være nok.

Sæt dig ind i teknikkerne

Der er stor forskel på, hvordan du skal krølle håret hvis du vil have glam Hollywood waves eller messy beach waves. Derfor er det en god idé at sætte sig ind i de forskellige teknikker, så du ender med den slags krøller du gerne vil have. Hvis du vil lave mere glam krøller, er Soft Curl Tong en klar favorit, da den laver store, bløde bølger i håret. Du kan læse vores guide til bløde Hollywood waves her. Er du derimod mere til messy krøller, er Classic Wave Wand super god. Formen på krøllejernet vil give afslappede og naturlige bølger. Det vigtige når du laver beach waves er, at krølle håret i forskellige retninger, så krøllerne ikke samler sig og får et mere glam udtryk.

Giv hold til din frisure

De færreste ved, at håret ikke kun har brug for ekstra hold når du krøller det, men også når du glatter det. Og der er ikke noget værre, end at have brugt tid på at glatte håret, og lige så snart man går udenfor eller er et sted hvor det er lidt fugtigt, så man kan starte forfra igen. Straight & Smooth Spray er super god til at give glans og samtidig gøre håret helt glat. Udover at give et holdbart resultat, beskytter den også håret mod varmen fra din styler. Har du tykt, krøllet eller kruset hår, vil Straight & Tame Cream hjælpe med at tæmme håret, og holde håret glat i længere tid.

Hold øje med sæsonens beauty trends

Inden du vælger dit look til en stor begivenhed, kan det være en god idé at finde ud af hvad der er populært i forhold til hår og makeup og om der måske er en dress code. Det er aldrig sjovt at være hverken over dressed eller under dressed, så find ud af om det er det helt polerede look, med en perfekt up do, eller om det måske er et mere afslappet look du skal gå efter. Der er masser af muligheder! Selvom der er mange ting at tage hensyn til, er det vigtigste trods alt at du føler dig godt tilpas!

Ingen Kommentarer

Post Kommentar