Laver du disse 5 fejl når du glatter dit hår?

Laver du disse 5 fejl når du glatter dit hår?

At glatte sit hår, er da temmelig lige til tænker du nok. Men der er faktisk nogle ting, som mange af os ikke tænker over, når vi glatter vores hår, som faktisk kan gøre større skade end du måske tror. Læs med og find ud af, om du laver nogle af disse 5 fejl, når du glatter dit hår.

Du glatter vådt eller fugtigt hår

Den eneste varme du må bruge i vådt eller fugtigt hår, er varmen fra din føntørrer. Hvis du begynder at glatte håret mens det er vådt eller fugtigt, kan hårstråene tage langt større skade af varmen, end hvis det er tørt. Vi har sagt mange gange, at vådt hår er langt mere skrøbeligt end tørt hår, og der er altså noget om det. Ved at lukke de varme plader om fugtigt hår, vil håret tage skade i dybden, og vil begynde at se glansløst ud, og spidserne vil hurtigt begynde at spalte.

Du bruger for høj varme

Nogle glattejern har en indstilling hvor du selv kan vælge temperatur, men det er sjældent en god ting. For høj varme kan nemlig være skadeligt for håret. Vores glattejern varmer alle op til en temperatur på 185 grader, som er den ideelle varme til at forme og style håret som du vil, uden at ødelægge det. Temperaturen fungerer til alle hårtyper, så du kan altså bruge glattejernene selvom du f.eks. har meget tykt eller krøllet hår. Platinum styleren mindsker derudover skaden på håret med op til 50%, samtidig med at den giver optil 20% mere glans til håret!

Du bruger ikke varmebeskyttelse

Hver gang du bruger varme til at tørre eller style dit hår, er det super vigtigt at huske at bruge varmebeskyttelse, så dit hår er optimalt beskyttet. Alle vores prepping hårprodukter indeholder ghds heat protect system, så der er ingen undskyldning for at springe over dette lille step, som vil gøre en stor forskel for dit hår. Om du blot ønsker at beskytte håret mod varmen, eller har brug for hjælp til at tæmme og glatte krøllet eller kruset hår, så er der helt sikkert et produkt for dig!

Ingen opdeling af håret

Opdeling af dit hår i sektioner vil sikre at du får glattet hele dit hår ordentligt. På den måde undgår du at komme til at glatte den samme tot igen og igen, og mangle nogle sektioner. Den nemmeste måde at dele dit hår op i 4 dele. Start med at halvere håret bag på, så du har to lige store dele. Derefter deler du hver halvdel op i to. På den måde har du 4 sektioner. To i hver side. Start med at glatte underhåret i mindre totter, inden til du har fået glattet hele sektionen. Derefter går du videre til næste sektion.

Du bruger det forkerte glattejern

Som udgangspunkt passer vores glattejern til alle hårtyper. Derfor kan du trygt vælge mellem fx Platinum styleren, IV styleren eller V Gold Classic styleren. Dog kan du med fordel vælge V Gold Max styleren hvis du har meget langt og kraftigt hår. Grundet dens brede plader, vil du kunne glatte større sektioner af hår, og dermed spare tid. Har du meget fint hår og evt. pandehår kan du med fordel vælge V Gold Mini styleren, som er vores smalleste glattejern. Den kan med præcision glatte dit pandehår og du kan også nemmere lave krøller i fint hår med et smallere glattejern.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar