5 fejl du måske laver når du glatter dit hår

5 fejl du måske laver når du glatter dit hår

vigtigt når du glatter hår, sådan glatter du håret, ghd glattejern

En styler eller glattejern er et uundværligt værktøj i mange kvinders dagligdag. Du tænker måske at glatte hår bare er lige til? Læs med og se om du glatter dit hår optimalt, og sikre dig et flot og glat resultat hver gang.

1. Ingen Heat Protect.

En af de mest almindelige fejl, når der glattes hår er, at meget få kvinder bruger varmebeskyttelse. Mange tror måske ikke at det er nødvendigt, men dette ene produkt er et “must have” for dit hår! Den beskytter håret fra stylerens varme og gør det mindre tilbøjeligt til at blive påvirket af fugt og dehydrering.

2. Vådt hår.

En anden væsentlig fejl, der truer dit hårs sundhed, er at glatte det mens det er vådt eller fugtigt. Hvis du nogensinde høre en slags hvislende eller ser damp, betyder det at dit hår ikke er helt tørt. I stedet for at glatte det, beskadiger du det. Stop og føntør det tørt, inden du fortsætter med at glatte det.

3. Ingen opdeling af håret

Opdeling af dit hår i sektioner vil sikre at du får glattet hele dit hår ordentligt. På den måde undgår du at komme til at glatte den samme tot igen og igen, og mangle nogle sektioner. Den nemmeste måde at dele dit hår op i 4 dele. Start med at halvere håret bag på, så du har to lige store dele. Derefter deler du hver halvdel op i to. På den måde har du 4 sektioner. To i hver side. Start med at glatte underhåret i mindre totter, inden til du har fået glattet hele sektionen. Derefter går du videre til næste sektion.

4. Ingen børste

Før du glatter hver sektion, er det vigtigt at børste håret, så du fjerner evt. hårknuder eller andre ujævnheder. Dette vil gøre processen meget nemmere og du undgår at skulle køre styleren flere gange over samme område.

5. Du lader ikke håret køle.

Mens håret stadigt er varmt, er det vigtigt at du ikke begynder at rode for meget ved det. Mens håret er varmt kan du nemlig stadig omforme håret, og komme til at ugle det med fingrene. Det er først når håret er helt afkølet at din glatning holder. Brug evt. en hårtørrer på kold luft.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar