5 fejl du måske laver når du krøller dit hår

5 fejl du måske laver når du krøller dit hår

t30

Har du svært ved at få dine krøller til at holde hele dagen? Synes du at de falder ud, eller krøller den forkerte vej? Så læs med, når vi giver dig 5 gode tips til at få dine krøller til at holde hele dagen!

1. Inden du går i gang

Den første fejl laver du allerede inden du har du har sat dit krøllejern i stikkontakten! At preppe dit hår inden du går i gang, har stor betydning for om dine krøller kommer til at holde godt. Så det er et stort “no no” at springe dette over. Brug Curl Hold Spray for at få dine krøller til at holde. Den indeholder samtidig også varmebeskyttelse. Spray hver sektion, før du krøller det, det vil sikre dig bouncy krøller hele dagen!

2. Rundt om uret

En af de mest almindelige fejl, mange gør når de skal krølle håret, er at krølle det i den forkerte retning. Husk du skal altid krølle dit hår væk fra ansigtet, det åbner ansigtet op og giver det mest naturlige look. For at sikre at du styler håret den rigtige vej, er der denne huskeregel. Håret skal snos med uret når du krøller din højre side, og mod uret når du krøller din venstre side.

3. Alt for meget

En anden stor fejl er, at du kommer til at tage en for stor hårsektion med når du krøller. Hvis du gør dette, vil du ikke få en jævn fordeling af varmen i hele sektionen, dine krøller vil hurtigt falde ud. Tag i stedet for mindre sektioner ad gangen. Hvis det er fordi du gerne vil have større krøller, skal du vælge et krøllejern eller krøllestav som er større. F.eks. vores Soft Curl Tong eller Classic Wave Wand.

4. Pin dem

Vil du have at krøllerne skal holde hele dagen og natten med? Så er det vigtigt at du pinner dine krøller op, ligeså snart du har krøllet en sektion. Du kan se her, hvordan Pernille pinner Trude’s hår op i vores video. På den måde holder krøllerne meget bedre formen.

5. Ikke rører

Det er vigtigt at du ikke rører dine krøller før de er kølet helt! Mange begynder straks at redde fingrene igennem, når de lige har krøllet en sektion, fordi de ikke vil have “prinsesse krøller”. Don’t! Når krøllen er varm, falder den hurtig ud, hvis du begynder at rode med den. Hold fingrene for dig selv, indtil krøllerne er kølet. Bagefter kan du redde håret igennem og afslutte med Final Fix Hairspray.

Find alle vores krøllejern og krøllestave med GRATIS FRAGT i vores web shop her og hos udvalgte saloner. Find frisør her.

1Kommentar

Post Kommentar