5 grunde til at vælge ghd Aura hårtørrer

5 grunde til at vælge ghd Aura hårtørrer

ghd aura™ professional hairdryer, ghd hårtørrer, ghd føntørrer

Lige nu kan du vinde vores helt nye ghd advanced split end therapy, børster og vores fantastisk hårtørrer Aura. For at fortælle dig lidt mere om hvorfor Aura skiller sig ud fra andre hårtørrere, giver vi dig her 5 gode grunde. Psst…vil du gerne vinde den? Så deltag her.

1. Den har været på slankekur

ghd Aura er vores letteste hårtørrer, og vejer markant mindre end forgængeren. Vægten er blandt andet reduceret ved at stømforsyningen er gjort ekstern. Ligesom en laptop sidder den på ledningen som en lille boks – og gør den nemmere at håndtere.

2. Den støjer mindre

Den er  27% mindre støjende og motoren er lettere.

3. Den har Laminair

Aura indeholder også noget helt specielt, nemlig Laminair! Hvor andre hårtørrere giver en mere turbulent luftstrøm, har vi udviklet denne teknologi, som gør det muligt for luftstrømmen at komme ud i en ekstra koncentreret strøm af luft. Dette giver en mere præcis og kontrolleret føntørring. Turbulent luftstrøm er som at gå ind i et stormvejr, hvorimod Laminair er en koncentreret “stråle” af luft. Det gør det nemmere at styre når du skal style dit hår.

4. Keep it cool

Cool-wall teknologien skaber en ring af kold luft omkring den varme luft i midten – deraf navnet fordi den kolde luft er som en slags aura. Derfor er næbbet på hårtørreren altid køligt, og man kan style håret tættere på hovedbunden, uden at brænde hovedbunden. Samtidig kan du skabe en masse volumen, da du kan nå helt ind til rødderne.

5. Ion-teknologi

Aura har også ion-teknologi, som fjerner statisk elektricitet og gør håret blankt.

Find den her – lige nu med 20% rabat. Eller find den hos din lokale frisør. Find salon her.

2 Kommentarer

Post Kommentar