5 hårfarve trends vi holder øje med

5 hårfarve trends vi holder øje med

I takt med at sæsonen skifter, leger du måske med tanken om at skifte din hårfarve. Du behøver dog ikke kun finde de mørke nuancer frem, blot fordi vinteren står for døren. Vi har spottet nogle nye og anderledes hårfarve tendenser. Læs blandt andet om tri-colour, rooting og oil slick.

Shimmering

Vil du prøve noget andet end balayage, så er det måske colour shimmering, du skal kaste dig ud i. Shimmering går kort sagt ud på, at frisøren tænker som en makeupartist. Her handler det nemlig om, at hårets farver skal fremhæve din hudtone og dine ansigtstræk. Frisøren arbejder oftest med farver som koral, perlenuancer og rosaguld, som på smukkeste vis giver glød til dit ansigt. Brug fx. vores nye Contour Crimper til at lave cool detaljer i din nye shimmering hårfarve.

Rooting

Det behøver ikke at være usexet, hvis man kan se din udvoksning – tænk bare på Carrie Bradshaw i Sex and the city. Faktisk er det så populært, at trenden lige nu er at få lavet en faux udvoksning. Rooting er nemlig, når frisøren laver en falsk skygge på hårrødderne. På den måde skabes der en mørk-til-lys graduering, der ser langt mere naturlig ud, end en almindelig udvoksning.

Tri-colour

Tri-colour betyder, som navnet antyder, at man arbejder med tre forskellige nuancer. De tre forskellige hårfarver ligger tæt op ad hinanden, og skal prøve at gengive dit hårs naturlige nuanceskift. Håret bliver farvet lysest øverst, en smule mørkere i midten og mørkest forneden. Fremhæv din naturlige hårfarve med Platinum styleren, som giver op til 20% mere shine.

Oil slick

Denne hårfarve er inspireret af den skinnende overflade, man ofte ser i byens vandpytter, efter et regnvejr. Kombinationen af olie, benzin og vand, lyder måske ikke særlig charmerende, men resultatet er nærmest som en urban regnbue. Farvespillet er super flot i mørkt hår, og de changerende nuancer bliver på flotteste vis fremhævet med Smooth and Finish Serum.

Floodlights

Floodlights er det nye! I stedet for highlights, hvor farven fordeles jævnt i håret, er floodlights ligesom et spotlight der rammer håret. Farven er mere centreret, stadig holdt tæt på din egen hårnuance, men tilfører på bedste vis det ekstra wow. Kom endnu mere i spotlight med Final Shine Spray, som får dit hår til at shine endnu mere.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar