5 løsninger på dine hårproblemer!

5 løsninger på dine hårproblemer!

hårguide, ghd hår, ghd krøller

Vi ønsker alle at have det perfekte hår, men hvad hvis man døjer med irriterende hårproblemer? Nogle har kruset og frizzy hår, andre mangler volumen og fylde, mens nogle kan have slidte spidser. Men bare rolig, det kan vi løse! Her er 5 tips, som kan hjælpe dig med dine hårproblemer.

Mit hår mangler volumen:

Hvis du synes at dit hår klasker og mangler volumen, så brug root lift spray ved hårrødderne før du fønner det med Aura hårtørreren. For at endnu skabe mere volumen, skal du opdele håret i små sektioner og toupere det, helt tæt ved hovedbunden med narrow dressing brush. For at få volumen til at holde, afslut med en masse final fix hairspray.

Mit hår er glansløst:

Mangler dit hår shine? Red det igennem med oval dressing brush, den gør dit hår mere skinnende og blankere, da den er lavet af vildsvinehår og fordeler hårets egne olier. Glat dit hår med Platinum styleren, slut af med Smooth & Finish Serum og Final Shine Spray. Disse produkter vil få dit hår til at skinne om kap med solen, uden at fedte!

Mit hår er frizzy:

For at slippe af med kruset hår, bruger du Straight & Smooth Spray og Straight & Tame Cream i håndklædetørt hår, inden du føntørrer det med Aura hårtørreren. Glat det derefter igennem med Platinum styleren, som tilfører ekstra glans til dit hår og lægger kruset hår ned.

Min spidser er slidte:

Kæmper du med slidte spidser? Så er Advanced Split End Therapy perfekt til dig. Husk kun dit hår med shampoo, inden du på håndklædetørt hår, tilfører produkter på dine slidte spidser. Føntør derefter dit hår, Advanced Split End Therapy aktiveres nemlig af varmen. Slut af med at forsegle produktet med Platinum styleren, og voliá du har super blødt og og skinnende hår.

Mine krøller holder ikke:

Mange synes at deres krøller falder hurtigt ud og at de sjældent holder en hel aften. For at få pæne og holdbare krøller, skal du spraye dem med Curl Hold Spray, inden du begynder at krølle det. Den indeholder samtidig også varmebeskyttelse, så du er sikret mod varmen fra dit krøllejern. Husk at pinne dine krøller op med en hårnål, mens de afkøles. På den måde holder de bedre formen. Afslut med final fix hairspray for at sikre at de holder hele dagen.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar