5 perfekte Instagram frisurer

5 perfekte Instagram frisurer

instagram frisurer

Vi sidder tit og finder beauty og hårinspiration på instagram. Der er så mange flotte frisurer og trends. Vi har fundet 5 frisurer som vi er helt vilde med, og som er meget instagramable! Læs med når vi guider dig til 5 af de hotteste looks.

1. Lara Croft 2.o

Fletninger kan redde enhver dårlig hårdag, og denne frisure er især god til langt hår! Vi har set fletninger i mange varianter på instagram, og det gælder om at lave en cool casual frisure. Flet hele vejen fra top til slut, træk gerne i den så den får et messy look.

2. The side swept bob

Vi har været inde på det før, den mellem til lange page er meget populær for tiden! Gør den ekstra trendy ved at lave en sideskilning og skab flotte bølger med classic wave wand. En frisure der er meget instagramable.

3. The Rachel

Hvem kan ellers huske 90’erne, hvor alle havde denne frisure? Ansigtet blev flot rammet ind af håret, og hvem ville ikke gerne have hår som smukke Jennifer Aniston. Frisuren er ved at få et come back anno 2016, og vi er stadig vilde med den!

4. The ultra high pony

Det er super moderne at lave en helt stram og sleek høj hestehale. Den klæder de fleste, og som ekstra bonus giver det ansigtet et løft. Husk ekstra highlighter, nu hvor du viser dine kindben frem med denne frisure. Glat håret med platinum styleren og sæt håret op i en høj hestehale. Sno en tot hår rundt om elastikken, for at give det et mere glam look. Afslut med Finale Shine Spray for at give håret en smuk glans.

5. The messy low bun

Den ser casual ud, men det kan tage et par forsøg at lave den perfekte messy bun! Den må nemlig ikke se for sat ud, ej heller for rodet! Jeg synes det lykkedes bedst, hvis jeg ikke tænker for meget over det. Jeg bruger gerne Narrow Dressing Brush for at skabe lidt fylde, inden jeg sætter det op. Når det lykkes at lave den perfekt messy, er det en af favoritterne til hverdag.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar