5 spørgsmål du burde stille din frisør

5 spørgsmål du burde stille din frisør

Vi har alle sammen prøvet at gå til frisøren med et billede af vores yndlings kendis og bedt om en matchende frisure. Men hvad skal du i virkeligheden huske at spørge din frisør om før, under og efter? For den sidste i verden der må misforstå os er vores frisør! Læs med her hvor vi giver dig 5 spørgsmål du skal stille til dit næste salonbesøg!

Tilpas frisuren så den passer til dig

Selvom frisuren passer perfekt til personen på billedet er det ikke sikkert det passer til dig og din ansigtsform. Spørg derfor din frisør om hun/han mener netop den frisure vil passe til dit ansigt. Frisurer kan altid skræddersyes til netop din ansigtsform, så vær ikke bange for forslag, det er trods alt det vores frisør er der for. Der er ikke noget værre end at forlade salonen med gråd i stemmen og tårer i øjnene fordi din frisure ikke blev som forventet.

Passer frisuren til din hårstruktur?

Hvis du har naturligt krøllet hår kan det være problematisk at vælge en frisure, som du har set i glat hår, og omvendt. Det vil nemlig aldrig få helt det ønskede look da strukturen i dit hår har meget at sige. Hør i stedet din frisør om I sammen kan finde en frisure som vil passe til både din naturlige hårstruktur, men som også ville fungere hvis du skulle få lyst til at glatte det med Platinum styleren eller krølle det med Classic Wave Wand.

Vælg den rigtige farve

Når du skal vælge hårfarve er det en god idé at du vælger en farve som passer til din hudtone. Din hudfarve kan selvfølgelig godt ændre sig alt efter sæson, så en hårfarve som passer til dig om vinteren, passer nødvendigvis ikke om sommeren. Spørg derfor din frisør til råds, så du er sikker på at du vælger den helt rigtige farve!

Hvordan kan du selv style håret?

Frisører ved nøjagtig hvordan de skal style din frisure til lige netop dig. Vi ved alle sammen hvor svært det kan være at gengive det lækre look vi får efter en tur i salonstolen. Det kan nemlig være svært at følge med i hvilke produkter og stylere frisøren bruger og hvorfor. Spørg hellere en gang for meget hvad hun gør, og hvilke produkter der bliver brugt hvornår. Så har du nemlig en chance for at genskabe det hjemme. Har du f.eks brug for fylde i rødderne er det en Root Lift Spray du skal gå efter. Eller har du brug for et produkt der gør glatteprocessen lettere skal du have fingrene i Straight & Smooth Sprayen. Du bliver med sikkerhed gladere for din nye frisure når du ved hvordan du kan style den bedst!

Hvor meget vedligeholdelse kræver frisuren eller farven?

Frisurer og farver kræver forskellige niveauer af vedligeholdelse. Nogen farver eller frisurer kræver et salonbesøg hver anden måned, mens andre kan vente op til et halvt år med at blive frisket op. Snak med frisøren om dine forventninger om vedligeholdelses-niveauet, så I sammen kan finde frem til en frisure eller farvemetode som passer bedst til dig og din hverdag.

 

Ingen Kommentarer

Post Kommentar