5 ting du kun forstår hvis du er blond

5 ting du kun forstår hvis du er blond

For det første – at være blond er awesome! Det blonde hår, giver et chic look, uanset hvilken tid på året det er. Andre positive ting at nævne er fx at grå hår ikke synes så tydeligt, når man er lyshåret. Så der kan man være heldig at slippe for at skulle farve de gråhår lidt endnu :). Selvom der er mange positive ting ved at være blond, er der helt sikkert nogle ting du kan nikke genkendende til! Læs med når jeg fortæller om “struggles” du kun forstår hvis du er blond.

Udgroninger

Som blondine må vi hele tiden tænke på vores udgroninger. I solen bleges håret naturligt, og det er jo dejligt, lige indtil de mørke rødder begynder at vise sig, et par uger senere. Det kræver derfor konstant vedligeholdelse og et par ekstra ture til frisøren, for at holde håret flot. Specielt om vinteren, når håret bliver en anelse mørkere!

Lilla shampoo

Vi køber os fattige i lilla/silver/blå shampoo for at modvirke gulligt skær! De fleste blondiner har en stående hjemme i badet, og den er god at bruge til at vedligeholde farven. Da lilla er komplementærfarven til gul, vil shampooen nedtone de gule pigmenter i håret, og gøre farven mere klar og mere kold i tonen.

At bade i klorvand

Du har sikkert hørt, at hvis du bader i klorvand, kan blond hår blive grønt. Dette er faktisk sandt, og man skal passe godt på sit blonde hår, når man er en tur i poolen! Prøv at undgå, at have håret for meget i vandet, ved fx at sætte det op i en knold for at beskytte det. Man vil jo helst ikke komme hjem fra ferien med grønt hår.

Håret bliver hurtigt fedtet

Med blond hår, følger ofte tynde og fine hårstå. Jo finere hårstrå du har, jo hurtigere ser håret fedtet ud. Det kan være enormt irriterende, og man ender derfor med, at vaske håret for ofte, hvilket ikke er så godt for håret. Dette kan blive en ond cirkel, men heldigvis findes der tørshampoo! Hvis du føler at dit hår virker- eller ser fedtet ud, kort efter at være blevet vasket, så kan du med fordel bruge en tørshampoo. Udover at håret ser rent ud igen, giver det en masse volumen.

Blondinejokes

Noget af det mest irriterende ved at være blond, kan være følelsen af ikke at blive taget seriøst, eller at folk tror at mindre  klog, bare fordi man er blond. Der findes også et hav af de klassiske blondinejokes, men nu er vi trods alt i 2017, så er det ikke på tide, at lægge dem på hylden? ;-).

3 Kommentarer

Post Kommentar