5 ting du kun forstår hvis du er rødhåret

5 ting du kun forstår hvis du er rødhåret

Du har tidligere læst om ting du kun forstår hvis du er blond og ting du forstår hvis du er brunette. Nu er det tid til de ting du kun forstår hvis du er rødhåret. Rødt hår er en super flot og speciel hårfarve, og jeg synes at man er meget heldig, hvis man er en af dem, som kan bære den eller har den naturligt! Godt nok er jeg ikke længere rødhåret selv, men en af de hårfarver jeg har haft tidligere, udviklede sig meget hurtigt til at være rød, grundet mit naturlige røde skær i håret, så jeg kender til mange af de struggles der kan være, ved at være rødhåret.

Sommeren er ikke altid lige sjov

Piger med naturligt rødt hår, har ofte meget lys hud, og har nemt ved at blive solskoldede. Det er virkelig irriterende, og lad os være ærlige – hvem har egentlig lyst til ikke at kunne forlade huset, uden at skulle være smurt ind i et tykt lag SPF 50 Sun Block? Men hellere det end at komme hjem efter en dag på stranden, og ligne en kogt hummer.

Dit hår er dit kendetegn

Man bliver hurtigt vant til at folk taler om dig som “hende den rødhårede”. Selvom det ikke gør noget, kunne det være rart, bare en gang imellem, at de bruger dit navn i stedet, hvis folk alligevel ved hvem du er.  Vi taler jo ikke nødvendigvis om andre som “hende brunetten” eller “hende den blonde”, for at andre ved hvem vi mener.

Svært at finde den rigtige farve øjenbrynsblyant

Mens der findes et hav af øjenbrynsnuancer til piger med helt mørkt, lysebrunt og blond hår, findes der omtrent nul til os med rødt eller rødligt hår. Hvis vi er heldige, kan vi på et tidspunkt falde over en farve som har en rød undertone, men farven er bare sjældent helt perfekt. Når vi så endelig finder den helt rigtige farve, er det bare om at fylde lageret op, for hvem ved hvornår vi ville støde på den farve igen.

Voldsomt temperament

Alle går ud fra, at bare fordi man er rødhåret, har man et voldsomt temperament. Om det så er stress eller noget helt andet, så kan du være sikker på at andre vil forbinde dit temperament med dit røde hår! Og hvor den teori kommer fra, det ved jeg faktisk ikke.

Er det din naturlige hårfarve?

Det stopper aldrig med at være underligt, at skulle forsvare sin egen hårfarve. Det er muligt at have flot rødt hår fra naturens side, og det skal der ikke stilles spørgsmålstegn ved. Det er måske der, det med temperamentet kommer fra, for hvem vil blive ved med at skulle forklare andre, at man ikke farver sit hår rødt. Ja, det er naturligt. End of discussion. 🙂

Ingen Kommentarer

Post Kommentar