5 tips til at få dit hår til at vokse hurtigere

5 tips til at få dit hår til at vokse hurtigere

Mange af os drømmer om langt og sundt hår. Hvis blot der fandtes en mirakelkur til at få håret til at vokse langt på en nat! Men der er flere ting du kan gøre for at holde dit hår sundt, og give det de bedste betingelser for at få det til at gro langt. Hvad kan du gøre for at få dit hår til at vokse hurtigere? Læs med når vi giver 5 tips du skal prøve – du vil helt sikkert kunne se en forskel på dit hår.

1. Skyl håret i koldt vand

Når du vasker håret med varmt vand og shampoo, så åbner skællaget sig, mens koldt vand lukker det. Når skællaget er åbent, er hårstråene mere udsat for skade – fx fra UV-stråler, forurening. Balsamens opgave er at lukke skællaget, og der er en ekstra ting du kan gøre efter at du har skyllet balsamen ud. Et koldt gys! Afslut med at skylle håret i koldt vand, det er både godt for blodomløbet og håret.

2. Brug hårkur

Vores hår har godt af en hårkur en gang imellem, og det er en god idé at investere i et godt produkt, så håret får godt med fugt og pleje. ghds Advanced Split End Therapy indeholder blandt andet rødalger, som har beskyttende og reparerende egenskaber der forebygger slitage. Den indeholder også massevis af aminosyrer og antioxidanter, som styrker håret og forebygger at det knækker. Dit hår vil også blive mere glat, blødt og skinnende. Det anbefales at du bruger hårkuren en gang om ugen, så du er sikker på at dit hår får al den pleje og fugt som det har brug for.

3. Sund kost

Der er meget vi kan gøre med ydre behandlinger, for at pleje håret men meget kommer også indefra! Hvad du spiser og drikker påvirker i stor grad dit ydre, og hvis du spiser sundt kan dit hår også blive sundere at se på. Vitamin A og omega er super vigtige, og de sørger for at de hårproducerende celler i hovedbunden vokser. A vitamin finder du i fødevarer som blandt andet fisk, gulerødder, spinat, æg og mælk. Omega 3-fedtsyrer er et andet vigtigt tilskud for håret, og det er et næringsstof kroppen ikke kan producere selv. Dette skal du helst have igennem fisk. Sidst men ikke mindst, skal du huske at drikke en masse vand!

4. Husk varmebeskyttende

Det er så vigtigt at beskytte håret med varmebeskyttelse før du går i gang med føntørre, glattejern eller krøllejern. Styling og høj varme over vores anbefalede max. 185 grader, kan gøre stor skade på håret, men med de rette produkter kan du forhindre det. Ved at bruge Heat Protection Spray før du går i gang med at style håret, sikrer du dit hår god beskyttelse mod varmen. Husk også at lade dit hår tørre helt, inden du bruger dit glatte– eller krøllejern!

5. Få dit hår klippet hos frisøren

Mange er tilbageholdende med at få bestilt en tid hos frisøren, for at få klippet nogle cm af spidserne, men hvorfor egentlig? Ved jævnligt at gå til frisøren og få studset spidserne, slipper vi for de spaltede spidser, som hurtigt gør håret endnu mere slidt. Hvis du ofte får håret studset, så holder dit hår sig sundt og det har derfor lettere ved at vokse sig længere. Det kan måske virke modsætningsfyldt at man skal klippe håret, for at få det længere. Men ved at holde spaltede spidser for døren, undgår du at spalterne bliver værre og værre, og ender med at knække hårstrået.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar