5 tips til at opnå tykkere hår

5 tips til at opnå tykkere hår

De fleste vil gerne have et flot, tykt hår men det er desværre ikke alle, som er så heldige at have tykt hår fra naturens side. Heldigvis for os, er der nogle simple måder som gør, at du kan snyde dig til et tykkere og mere fyldigt hår. Læs med her, hvor vi guider dig igennem 5 tips, til at opnå tykkere hår.

1. Brug de rigtige produkter til din hårtype

Som altid, er det vigtigt, at du vælger hårprodukter, som passer til din hårtype. På den måde, får du mest gavn ud af produkterne, og dit hår vil være sundere og fyldigere. Få din frisør til at hjælpe dig med, at finde nogle produkter, som vil passe til dit hår, og give dig den effekt du ønsker. Du kan fx ønske at have mere volumen, eller måske søger du at få fugtet og plejet håret i dybden. Næsten lige meget hvad du ønsker, er der et produkt som vil kunne opfylde det. Det er nemlig ikke ligegyldigt om du vælger en shampoo til tørt eller fedtet hår, alt efter din hårtype!

2. Vælg den rigtige frisure

Kortere frisurer ser ofte mere fyldige ud og håret synes sundere. Derfor kan det være en god idé, hvis du har fint hår at vælge en korter frisure, frem for en længere. En lang page er super populær, og mange celebs som Khloe Kardashian, Jenna Dewan og Rosie Huntington-Whiteley har denne frisure. Den vil klæde de fleste ansigtsformer og dit hår vil se krafttigere ud. Hvis du stadig vil have langt hår, kan etager gøre underværker. Etagerne vil få dit hår til at se meget mere voluminøst ud, og så længe du har en god føntørrer som ghd air, til at sætte det er du godt på vej mod lækkert, fyldigt hår!

3. Giv håret volumen med hårmousse

Hvis du ikke har så meget volumen, er der forskellige produkter, som kan hjælpe dig med at opnå dette. Både Total Volume Foam og Root Lift Spray, er uundværlige for os med fint hår. Total Volume Foam går ind og opbygger volumen i hele håret, som holder hele dagen. Moussen bruges i håndklædetørt hår, inden du fønner det, men kan også bruges i tørt hår, som et quick fix, inden du tager af sted på arbejde. Bruges moussen i tørt hår, er det vigtigt at du fønner håret efterfølgende, for at få den maksimale effekt ud af produktet. Mangler du kun volumen ved hårrødderne, er Root Lift Spray produktet for dig! Spray produktet i fugtigt hår, tæt på rødderne, og føn det tørt. Produktet går ind og løfter rødderne, og passer bedst til fint hår.

4. Gå regelmæssigt til frisøren

Der er intet som får håret til at se tyndt, slidt og kedeligt ud, som ødelagte spidser. En god tommelfingerregel er, at gå til frisøren og få klippet spidser en gang hver 3. måned. På den måde, slipper du for spaltede spidser, som vil tynge håret, og få det til at se tørt og fladt ud. I stedet for vil dit hår være sundere, se tykkere og mere velplejet ud.

5. Skjul steder med lidt hår

Mange med fint, skandinavisk hår, mig selv inklusiv, har steder ved hårgrænsen, hvor håret er ekstra tyndt og fint. Det kan nemt få det til at se ud som om, at du mangler hår, især når du sætter håret op. For at skabe en illusion af fyldigere og mere hår, kan man bruge en øjenskygge eller en anden pudder, til at fylde områderne ud. Det kan være lidt svært, hvis man har blond hår, men her findes også en løsning. Side swept pandehår, er nemlig en god måde, at skjule hårgrænsen på, og samtidig indrammer det ansigtet flot. Pandehåret behøver du nemlig ikke at sætte op, hvis du laver en hestehale, og derfor kan det skjule hårgrænsen selv ved opsætninger.

2 Kommentarer
 • Tina KH

  24. februar 2017 at 8:15 Svar

  Tak for tips til mit lange fine hår:-)

  • Rika Edelgren

   Rika Edelgren

   27. februar 2017 at 9:19 Svar

   Dejligt, at du kunne bruge vores tips! 🙂
   Hav en dejlig dag.

Post Kommentar