Mit ghd Look – Simone Moelle’s Guide til Flotte Krøller

Mit ghd Look – Simone Moelle’s Guide til Flotte Krøller

 

Fashionista Simone Moelle har været forbi vores Beauty Studio & vist os hvordan hun laver sine signaturkrøller.  Her er lidt om Simone:

“Navnet er Simone og alderen har lige sneget sig op på de magiske 25. Jeg bor på ønskeøen, Amager, og er lige blevet færdig med Kandidatuddannelsen, Ebuss, på IT Universitetet i København. Jeg elsker tøj, ja faktisk alt tøj, da jeg ofte hopper imellem mange stilarter. Lige nu er jeg rock’n’roll, og i morgen er jeg måske klassisk? Jeg elsker også sko og tasker, blondeundertøj, langt hår, loppefund, burger med fritter, fyldige læber og alt der er lidt nørdet og computer orienteret – ja, det er lige mig!”

Hvilken styler fra ghd Curve er din favorit & hvorfor?

“Min favorit er helt sikkert ghd Curve creative curl wand! Den laver de flotteste krøller på ingen tid og er nem at bruge. Jeg sprayer mit hår med ghd Heat Protection og mens det bliver gjort, er krøllestaven klar med det samme. Jeg bruger typisk et par hårklemmer til lige at dele håret i et par sektioner og så er det ellers bare i gang med at krølle.

Når krøllerne er kølet, reder jeg dem let igennem med mine fingre og så en ordentlig omgang hårspray.”

Det har Simone brugt:

Vi er vilde med de glam lokker Simone har lavet!

 

Se med i næste uge hvor vi har stillet Simone 10 spørgsmål, find blandt andet ud af hvem hendes beauty hero er og hvem hun har “hair envy” over.

 

2 Kommentarer
  • Sofie voldby hansen

    14. september 2015 at 11:29 Svar

    Hvid krydser fingre!✌️

Post Kommentar