Beauty guide – Messy krøller og markerede øjne

Beauty guide – Messy krøller og markerede øjne

For et par uger siden havde vi besøg af fine Melissa i vores beauty studio, hvor hun var model til vores beauty guide. Foråret og det varme vejr er så småt begyndt sit indtog, og hvad passer så bedre end en frisk makeup og flotte krøller? Er dette et look du har lyst til at prøve, så læs med når jeg guider dig igennem det.

Makeup:

Nu hvor det er forår og sommeren er lige rundt om hjørnet, synes jeg at en let og naturlig makeup er virkelig fint. Gerne kombineret med en smule markerede øjne og berry lips. Melissa har meget fine ansigtstræk, fyldige bryn og vipperne skal vi ikke engang begynde at snakke om! Start med at udjævne huden med foundation og concealer, jeg bruger altid min beauty blender. Det synes jeg uden tvivl giver den bedste finish. For at give lidt glød til huden, ligges lidt bronzer på kinderne og på siderne af panden. Jeg elsker friske rosa kinder, så jeg bruger en smule blush på æblekinderne. For at give huden ekstra glow, ligges highlighteren over kindbenene, næseryggen og på amorbuen.

Melissa har i forvejen flotte bryn, men jeg fylder dem alligevel lidt ekstra ud, for at give dem endnu mere fylde. For at få brynene lidt bushy, bruges en bryngéle til sidst for at forme dem, som jeg gerne ville have dem. Når makeuppen er enkel synes jeg at det er fint med lidt markerede øjne, dog stadig på en naturlig måde. Sammen med glimmerøjenskyggen på øjenlåget og den nederste vippekant, påføres en smal sort eyeliner på den øverste våde vippekant. For at lineren ikke skal blive for hård, bruges en smal pensel til at fade det lidt ud ved vipperne. Til sidst påføres mascaraen og på læberne en fin og frisk rosa læbestift. Tag gerne en smule gennemsigtig gloss overnpå, for et fuldende looket.

Hår:

Jeg er vild med de messy krøller! En frisure som ser henkastet lækker ud. Start med at preppe håret med Root Lift Spray og arbejd derefter produktet ind i håret med føntørreren. Dette gøres for at få mere volumen og en god base inden håret skal krølles. Spray håret med Heat Protect Spray, for at beskytte håret mod varmen. Jeg er blevet stor fan af at lave krøller med et glattejern, fordi det bare bliver så fint og naturligt! For at lave Melissas krøller brugte jeg den nye Wanderlust styler, da den er nem at bruge og glider let igennem håret. Jeg ville have lidt messy og tilfældige krøller, og det er denne styler perfekt til. Krøl håret i forskellige retninger, ved at dreje styleren 180 grader, på den måde laver du bevægelse i håret. Når krøllerne er kølet, bruges fingrene til at rede håret let igennem. Touper gerne rødderne for at få ekstra volumen. Til sidst sprayes med Final Fix Hairspray for at give hold til frisuren.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar