Beauty guide – Smokey Eyes i lilla og Messy Krøller

Beauty guide – Smokey Eyes i lilla og Messy Krøller

Om vinteren er mørke farver på enten øjne eller læber, en smuk kontrast til den lyse vinterhud. Især blommefarvede og aubergine nuancer, er super populære i år. Jeg er helt vild med den  dybe lilla farve som øjenskygge. Det bliver lidt mere dramatisk og rocket, og er et godt alternativ til de klassiske smokey eyes i sort eller brun. Læs med når jeg guider dig igennem mit vinterlook.

Makeup:

Start med at fugte din hud godt, så den er klar til makeuppen. Huden kan hurtigt blive tør i sådan et vejr, som vi har for tiden, og derfor er det ekstra vigtigt at pleje den. Påfør derefter en primer, så basen kan holde hele dagen. Når huden er preppet, går jeg i gang med at lægge min foundation og lidt concealer under øjnene. Derefter skygger jeg kindbenene ind, og lægger highlighter på toppen af kindbenene og på amorbuen. Nu til øjnene! Start med at bruge en øjenskyggeprimer og brug derefter en hudfarvet skygge på brynbenet og ned til globelinjen, for at gøre de andre farver nemmere at blende. Til globelinjen bruger jeg en mellembrun/lilla, og blender den godt ud. Når der ikke er nogen hårde kanter, går jeg ind med den mørkelilla på hele øjenlåget, og sørger igen for at blende kanterne godt ud. Læg den mellembrune øjenskygge på den nederste vippekant, og slut af med en tynd eyeliner på den øverste kant og masser af mascara. Til læberne har jeg brugt en nude lipgloss.

Hår:

Først reder jeg håret igennem med Paddle Brush, så det er klar til styling. Derefter sprayer jeg det med Curl Hold Spray, for at beskytte mod varmen fra krøllejernet og samtidig give hold til krøllerne. Krøl håret i mellemstore sektioner med Creative Curl Wand. For at få et mere tilfældigt look, reddes krøllerne igennem med fingrene, efter de er kølet. Det er vigtigt at lade krøllerne køle helt, inden du rører ved dem. På den måde holder de bedre! Touper dem let med Narrow Dressing Brush, for et final touch af perfekt messy hair. Afslut med hårspray, så er dit vinterlook klar!

Ingen Kommentarer

Post Kommentar