Beauty guide – Valentinsdag date night look

Beauty guide – Valentinsdag date night look

Hvad enten du skal på date i aften eller ej, så er Valentine’s Day en perfekt mulighed for, at gøre lidt ekstra ud af makeuppen og håret. Jeg elsker i hvert fald at bruge tid på at finde det helt rigtige look, men nogen gange kan man brug for lidt inspiration til en aften ude. Derfor har jeg lavet et romantisk look på Karin, med lidt glitter på øjnene og en fin håropsætningen. Læs med når jeg guider dig til et date night look.

Makeup:

Jeg starter med basen og finder den rette foundation farve der matcher Karin hudtone. Derefter påfører jeg concealer under øjnene og ved næsefløjen, for at lysne op og dække evt. ujævnheder. For at give huden ekstra glød, bruger jeg en bronzer under kindbenene, langs næsen og på tindingerne. Jeg bruger en lyserød creme blush med shimmer, for at give kinderne et romantisk touch. For at få huden til at poppe ekstra meget er highlighter altid en god idé! Brug den på den øverste del af dine kindben, næseryggen og lidt ved amourbuen. Øjnene markeres med en brun øjenskygge i globelinjen, mens en mørkere nuance bruges på den yderste del af øjenlågskanten. Derefter blender jeg ud med en lys shimmer øjenskygge på resten af ​​øjenlåget. For at tilføre lidt ekstra romantik, bruger jeg lyserødt glimmer oven på resten af øjenskyggen. Det glimter så smukt i stearinlysets skær ;). Efter to lag mascara, tilsætter jeg et par enkelt vipper ude i siden. Det åbner øjet ekstra op, og tilfører endnu mere fokus på øjnene – og det vil vi gerne have på date! Læberne holdes neutrale i en sart nude gloss.

Hår:

Start med at preppe håret med Heat Protect Spray, så det er godt beskyttet mod varmen. Derefter krølles alt håret med Creative Curl Wand, for at skabe volumen i håret. Lad krøllerne køle helt, inden de børstes igennem. Til denne romantiske opsætning, deles håret i tre dele. Jeg er vild med at bruge Narrow Dressing Brush’s spidse ende, som laver en perfekt lige inddeling. Del håret i en lige linje fra hovedbunden og ned bag øret, på begge sider. Den bagerste del samles i en “messy” knold. For at skabe mere volumen på toppen, Bruger jeg min Narrow Dressing Brush til at toupere hårrødderne. De to sektioner som hænger løst, krydser jeg henover hinanden og fæstner med hårnåle. For at få et mere casual look, trækker jeg let i frisuren, så vi får lidt løst hår omkring ansigtet. Afslut med Final Fix Hairspray, så håret holder hele aftenen mens du er på date. Happy Valentine’s Day!

Ingen Kommentarer

Post Kommentar