Beauty interview – Caroline om chiagrød, Asos og Andrea Rudolph

Beauty interview – Caroline om chiagrød, Asos og Andrea Rudolph

Billeder Caroline Marburger og Pinterest

Vi har fået os en beauty snak med skønne Caroline Marburger, som til dagligt blogger på fashionbycaroline.dk. Her kan du følge med i hendes skønhedsrutiner, se de nyeste outfits og få interiør tips. Caroline har selv det flotteste hår og går meget op i at det er velplejet og lækkert. Derfor er hun denne månedes beauty crush på bloggen. Læs med når hun fortæller om sit bedste beauty råd, date night look og sin yndlings shop.

Hvad er det første du gør om morgenen?

Jeg tjekker alle de sociale medier – snap, insta og min mail! Når det er gjort, er det tid til morgenmad. Jeg elsker morgenmad og min favorit for tiden er chiagrød. Jeg er selv begyndt at lave det derhjemme, det er så lækkert! Det er bare at gøre det klar aftenen før og sætte det i køleskabet. Og voilá næsten morgen kan du anrette det med frugt, nødder og lidt chokolade, og så har du en fantastisk morgenmad.

Din hårtype?

Jeg har ret tykt hår med  en masse naturlige krøller. Hvis jeg bare krammer lidt produkt i og lader det tørre, så står det ud til alle sider!

3 ord der beskriver dig?

Kreativ, utålmodig og glad – det er sjældent at jeg har en dårlig dag.

Er der nogen du har hair envy over?

Christiane Schaumburg-Müller har virkelig flot hår! Jeg er vild med hendes lyse hårfarve og længde, det ser bare så godt ud. Jeg har selv overvejet at få en kortere frisure, som minder om hendes.

Din hyppigste overspringshandling?

Jeg kommer til at online shoppe for meget. Jeg kan slet ikke lade være! Asos er en af mine yndlingsshops, fordi man bare kan få flere timer til at gå med at kigge alle siderne igennem.

Har du en beauty hero?

Andrea Rudolph. Jeg følger med på instagram og hun virker så sund og glad! En dejlig udstråling, som kommer helt indefra. Og så laver hun også lækre produkter.

Hvad er det bedste beauty råd du har fået?

Det er virkelig det med at det hele starter indefra. Det nytter fx ikke noget at købe en masse makeup, hvis huden ikke har det godt og man ikke spiser ordenligt. Det hele påvirker hinanden, derfor er det vigtigt at passe på sig selv – inderst til yderst.

Hvad gør du hvis du kun har 5-10 minutter til at sætte hår?

Så redder jeg mit hår igennem, og glatter mine spidser så de er samlet. Jeg påføre lidt hårolie, så det får lidt shine. Og så tager jeg en elastik med mig, så jeg altid kan sætte det op i en knold eller hestehale.

Hvad er dit go to look til date eller fest?

Så elsker jeg at have helt nyvasket løst hår! Gerne med lidt beach waves, så det får en masse bevægelse og bounce. Jeg kan godt lide at bruge noget olie og glimmerspray, så det ser ekstra lækkert ud. Makeuppen holder jeg i brunlige nuancer, måske en let smokey eye og et par ekstra vipper.

Har du haft en crazy hårperiode?

Åh ja, det var ikke så godt haha. Jeg havde engang helt platinblond hår, og ville have min naturlige hårfarve tilbage, som er mere karamelgylden blond. Jeg gik til frisøren som desværre endte med at farve det helt mørkegråt! Ikke engang sådan “sejt” gråt, men helt grumset gråligt. Så var det bare i gang med afrensningsbehandlinger, for at få min egen hårfarve tilbage.

Hvad er nogle gode timer for dig?

Hvis jeg virkelig skal hygge mig, så er det en spadag! Slappe helt af og nyde det. Eller at rende rundt i min morgenkåbe derhjemme – ren afslapning – elsker de dage.

Tusind tak til Caroline! Du kan se hendes blog her og følge med på instagram her.

 

Ingen Kommentarer

Post Kommentar