Beauty trend – Hair contouring

Beauty trend – Hair contouring

contour hår

Du kender sikkert counturing fra makeuppens verden. Men vidste du at man også kan lave hår contouring? Inspireret af makeup trenden, er hår contouring en skræddersyet farveteknik, tilpasset specielt til dig! Din frisør bruger omhyggeligt denne teknik, til at fremhæve dine bedste træk, præcis som makeup contouring! Takket være et spil af lys og skygge, former frisøren din hårfarve, ved hjælp af lyse highlights og mørkere lowlights.

Det er altså ikke som at få lavet almindelige striber i håret. Teknikken er en kombination af frihånds farvepåføring, af forskellige highlights og lowlights, der skaber dybde omkring ansigtet og fremhæver dine kindben. Med lowlights kan du fx få dit ansigt til at se slankere ud, hvis du har et rundt ansigt eller en bred hals. Dit ansigt vil syne smallere, ved brug af lowlights i dele af dit hår som sidder tættest ved nakken. Faktisk fungerer det på samme måde som makeup contouring, da du fremhæver nogle træk med highlights, mens andre gøres smallere ved hjælp af mørke striber. Hår contouring er derfor forskellig fra person til person, og din frisør er den bedste til at vurdere, hvordan dit ansigt bedst muligt fremhæves.

Når du har fået lavet hår contouring, er det en god idé at skabe bevægelse og fald i dit hår. Brug Creative Curl Wand, til at skabe bølger, som er med til at fremhæve spillet i dit hår.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar