Beskyt dit hår mod varmen med Heat Protection Spray

Beskyt dit hår mod varmen med Heat Protection Spray

g19

At style og ordne mit hår, er noget af det bedste jeg ved! Jeg elsker når man kan ændre sit look, ved hjælp af en styler, føntørre eller krøllejern. Men som mange måske allerede ved, er det vigtigt, at beskytte håret mod varmen fra din styler.

Mange er blevet gode til at anvende varmebeskyttende produkter, inden stylingen, men det er ikke alle der anvender produktet helt rigtigt. Læs med når jeg fortæller om de tre mest almindelige fejl.

  1. Du bruger andre stylingprodukter inden Heat Protection Spray. For at give det bedste resultat, skal det varmebeskyttende produkt bruges først. På den måde absorberes er det bedst i håret.
  2. Du bruger dit varmebeskyttende produkt i for vådt hår. Er håret alt for vådt, bliver produktet fortyndet og mister sin noget af effektivitet.
  3. Du bruger ikke produktet i hele håret. Mange får ikke fordelt produktet ordentligt, og spray måske kun lidt på det yderste hår. Det er vigtigt at få produktet fordelt i hele håret. Del derfor dit hår op i sektioner for at sikre at du når hele vejen rundt.

Varmebeskyttende produkter findes i mange former og konsistenser, men ghds Heat Protection Spray er som navnet antyder i sprayformat. Det nye design har har optimeret selve spray funktionen, som nemt fordeler sprayen jævnt i hele håret. Jeg anvender 8 spray i mit hår, og går derefter igennem med en kam eller børste, for at sikre mig, at hele håret er beskyttet.

Samtidig med at Heat Protection Spray beskytter mod varmen, føles den meget let. Du kan knapt nok mærke at du har produktet i håret, hvilket er ideelt! Jeg elsker nemlig følelsen af nyvasket hår, og denne spray tynger eller fedter ikke håret til.

Find Heat Protection Spray til 199,- i vores webshop og hos udvalgte saloner. Find frisør her.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar