Bliv festklar på 10 minutter – Fra Work til Wauw!

Bliv festklar på 10 minutter – Fra Work til Wauw!

fra arbejde til fest, makeover, bliv festklar på 10 minutter, røde læber, bølget hår, beauty guide, skønhedsguide, metallisk øjenskygge, ghd haår, skønheds inspo

Af og til hænder det, at man skal til fest eller ud at spise, lige efter arbejde. Det er dog ikke altid, at man har tid til, at bruge timer på hår og makeup. Læs med når vi giver 3 nemme fif, så du kan gå fra “work” til “wauw” på 10 minutter!

Red lips

Vi kan vidst ikke komme udenom, at røde læber kan pifte ethvert makeup look op! Både de mørke og lyse nuancer er super fine, og det er en nem måde, at gøre en almindelig hverdagsmakeup mere festlig. Sørg for at have en pæn kant, og brug altid en lipliner under din læbestift, da det vil gøre så farven holder meget bedre. En anden god ting at vide er, at matte læbestifter er mere holdbare end dem med shine, så hvis du skal feste hele natten, er det en god idé at vælge en mat farve.

Soft Waves

Store bløde bølger er altid en sikker vinder, hvad enten du skal til fest eller på restaurant, og det er heldigvis ikke så tidskrævende, med det rette udstyr. Brug Curl hold spray, inden du går i gang. Den beskytter dit hår mod varmen fra krøllejernet, og samtidig giver den mere hold til krøllerne. Krøl håret i mellemstore sektioner, med Classic Wave Wand. Når krøllerne er kølet, reder du dem igennem med Oval Dressing Brush for at samle krøllerne. Slut af med en omgang hårspray, for at frisuren holder hele aftenen eller natten.

Metallic Eyeshadow

Det er altid flot med alverdens glitter og glimmer på øjnene, især hvis du skal i byen med veninderne eller til fest. Og hvis du ikke er til røde læber, er dette en fin løsning til, hvordan du kan ændre din hverdagsmakeup til en festmakeup, på under 10 minutter! Til fest er det altid flot, med en mørkere øjenmakeup. Find en smuk shimmery eller metallisk øjenskygge frem, og læg den på øjenlåget, blend den ud i globelinjen, så du får en blød kant. Brug eventuelt en sort kohl eyeliner, til at lave en smokey liner på den øverste vippekant, og den yderste del af den nederste vippekant. Blend lineren lidt ud, med en lille fluffy pensel, og så er du klar til fest!

Ingen Kommentarer

Post Kommentar