Charlotte Dam mit ghd look – Tousled curls

Charlotte Dam mit ghd look – Tousled curls

Charlotte er både uddannet frisør og makeup artist og laver alt lige fra musikvideoer til editorial photo shoots. Vi har haft besøg i vores beauty studio, hvor Charlotte har lavet dette lækre look med krøller, som er redt lidt ud igen, også kaldet tousled curls. Især noget som er populært i Skandinavien, hvor vi godt kan li’ krøller der ikke er for satte.

Følg Charlotte på instagram her:

@tottedam

Charlotte’s guide til tousled curls:

Jeg starter med at dele håret op i sektioner, og tager en lille sektion fra nederst, som jeg så deler op i tre totter. Man er vel old school frisør ;). Så sprayer jeg Curl Hold i og går i gang med krøllestaven. Jeg har valgt creative curl wand, som laver de fineste krøller. Det er bare at sno en tot ad gangen rundt om staven og holde den i ca. 10-12 sekunder. Sådan fortsætter jeg, hele håret igennem. Det tager noget tid, især hvis du har meget hår, men det er det hele værd! Husk at lade håret køle helt ned, før du begynder at rede krøllerne let igennem med dine fingre. Krøllerne skal nemlig ikke være så “pæne” og satte.

Du kan også vælge at gøre dem mere glam, hvis du reder dem igennem med en børste med naturhår og samler krøllerne med serum og shine spray. Jeg vælger dog det første til dette look, så de bliver mere “undone”, selvom der er brugt meget tid på at krølle håret. Det er kunsten med hårstyling, at det er mega stylet, uden at se sådan ud. Jeg afslutter med hårspray, for at give det hold og tekstur.

Det har Charlotte brugt:

 

Se med når mini interviewet med Charlotte kommer på bloggen! Vi har spurgt om 10 beauty spørgsmål, alt lige fra inspiration,  crazy hårperioder og favorit looks.
Ingen Kommentarer

Post Kommentar