Charmaine om lykke, pink extensions og sit favorit sted i Herning

Charmaine om lykke, pink extensions og sit favorit sted i Herning

Vi har fået os en beauty talk med blogger Charmaine Lago, som trods sit eksotiske udseende kommer Herning. Hun elsker at rejse, at have store drømme og foreviger sine outfits på bloggen charmainelago.com. Hør hendes beauty råd, hvad lykker er for hende og hvornår hun sidst havde et wauw-øjeblik.

Har du haft en “crazy” hårperiode?

Da jeg var yngre var jeg ret glad for extensions. Jeg havde selv langt hår, og tænke at det ville være super flot få pink extensions i. Det kom der ikke noget godt ud af haha. Senere hen kom der det der hair chalk, som jeg afprøvede i lilla. Det lykkedes desværre ikke helt så godt, og der kom nærmest mere lilla farve på mit tøj, end i håret.

Hvem har du “hair envy” over?

Jeg kan ikke lige udpege en bestemt person. Jeg bliver inspireret af rigtig mange forskellige. F.eks. hvis jeg googler et look, eller ser en med lækkert hår på instagram, så får jeg helt lyst til at afprøve et nyt look.

Hvad er det bedste beauty råd du har fået?

Jeg synes jeg har fået mange gode råd. Man høre det ofte, men det at drikke en masse vand gør virkelig noget for huden! Og brug en god hårkur, så dit hår holder sig velplejet. Sørg for at spise sundt og fjern din makeup helt, inden du går i seng. Jeg er også glad for ansigtsolier, som gør at min hud er jævn og flot.

Lykke for dig på 3 ord?

Mad, hahah. Positivitet. Jeg elsker glade mennesker, og jeg fokuserer på at andre er glade. Jeg vil gerne have at andre er glade før mig selv. Sådan har jeg altid været. Så det må blive kærlighed, mad og glæde.

Hvis du kun har 5-10 min til at sætte hår?

Enten glatter jeg det, ellers ryger det op i en stram knold. Andre gange fremhæver jeg de krøller jeg har med hårmousse.

Hvad er dit “go-to beauty look” til en date eller fest?

Hvis jeg har meget tid, så glatter jeg mit hår grundigt. Derefter tager jeg håret tilbage så det er slick og sleek. Ellers er jeg vild med store bløde krøller. Hvis jeg giver den gas med makeuppen, så kan jeg bedst lide en stram knold. Det kommer også an på hvilket outfit jeg skal have på.

Dit favorit spot i Herning?

Jeg kommer jo fra Herning og prøver hele tiden at finde nye cool steder at tage billeder. Vi har vi et sted der hedder Tårnet. Det er et perfekt sted at tage billeder, og der kommer næsten ingen mennesker, så man kan rigtig slænge sig.

Hvornår havde du sidst et wauw-øjeblik?

Da jeg vågnede i morges haha! Ej, det var nok min sidste ferie. Jeg var i Alanya. Lige da vi ankom var vi nede i en pool og fik jordbær og rosevin, om aftenen var der sushi og vi var ude på en yacht… Hver dag, alt hvad der skete var bare wauw. Jeg troede bare jeg skulle på en almindelig badeferie, men så var det bare ‘wauw!’.

Hva er din yndlingssang for tiden?

Jeg elsker Biebers “Love Yourself” og “Sorry”. Og tit hører jeg Adeles “Hello”. Men “love yourself” er skøn og giver god mening.

Du kan finde Charmaines blog her og instagram her @charmainelago.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar