Copper Luxe Collection – Den ultimative gave!

Copper Luxe Collection – Den ultimative gave!

ghd copper luxe glattejern, rejse hårtørrer, rejse føntørrer, kobber glattejern

ghd copper luxe glattejern, rejse hårtørrer, rejse føntørrer, kobber glattejern, rejse fønner, julegave glattejern, copper luxe styler ghd

Vores nye Copper Luxe kollektion er fyldt med fine gaveæsker, flotte kobberfarver og lækre indpakninger! V-styleren, platinum styleren og ghd air, har fået en vintermakeover, og kan nu købes i den flotteste kobberfarve. Der medfølger en flot matchende taske til styleren, som er varmeresistent, så du altid kan tage din styler med på farten.

Vi byder på mange forskellige gavesæt i den nye kollektion, der er noget for en hver smag og prisklasse! Vi er vilde med ghd ultimate brush gift set, som indeholder alt hvad du skal bruge af børster, for at lave en flot frisure, når du fx. fønner håret. Hvis du er mere til at style håret med et glatte- eller krøllejern, er ghd Smooth & finish gift set, måske mere noget for dig. Den indeholder Heat Protect Spray, en Smooth & Finish Serum og en Paddle Brush, som giver dig det perfekte udgangspunkt til en smuk frisure. Vi har også nogle yndige julekugler, hvor du kan vælge en med Advanced Split End Therapy eller Smooth & Finish Serum.

Psst…har du set at vi har brug for din hjælp på Facebook? Hjælp os med at vælge hvilket produkt vi skal udlodde i giveaway på bloggen i morgen lige her.

4 Kommentarer
 • Amalie Poulsen

  20. oktober 2016 at 8:58 Svar

  ❤️❤️

 • BRITTA BRODERSEN

  20. oktober 2016 at 11:10 Svar

  ❤️ Ville være skønt at vinde

 • Lotte Noer Kristensen

  20. oktober 2016 at 15:41 Svar

  Ville være en drøm at vinde ❤️ Har ønsket mig et nyt meget længe ❤️

 • Isabella Marie Askholm

  22. oktober 2016 at 9:09 Svar

  ❤️

Post Kommentar