Darling, it’s the thought that counts – So think ghd – #hintghd Kapitel 5

Darling, it’s the thought that counts – So think ghd – #hintghd Kapitel 5

get the hint, ghd hint, hint ghd

1 måned og 1 dag til juleaften! Husk at gøre som Wera og send et #hintghd med dine ønsker. Det kan godt være at det er tanken der tæller, men det er nu sjovere at få noget man har ønsket sig. Derfor er der mange der skriver ønskelister eller hinter mere eller mindre diskret, om hvad de godt kunne tænke sig, lå under juletræet :). Jeg plejer begejstret at vise min kæreste fine sager, som jeg har googlet rundt og fundet via min smart phone.  Men det med at sende et hint på mail er genialt! Jeg har endda selv bedt mine søstre om at sende mig et hint, via ghd’s webshop.

Du kan finde gaver til alle budgetter, og en ting der altid hitter, udover en styler, er vores børster! Mine to favoritter er Paddle Brush og Oval Brush, som koster 239,- pr. styk. Perfekt venindegave, til din søster eller mor. Det er ofte noget, som man ikke selv lige får købt og en lækker hårbørste er altså dejligt at få.

Send dit hint og se udvalget i vores webshop her.

Eller find det hos din lokale frisør. Find salon her.

1Kommentar

Post Kommentar