De bedste nye hårfarver til sommer

De bedste nye hårfarver til sommer

Der er forår i luften og vi går lysere tider i møde. Måske er det på tide at give din hårfarve en lille opfriskning? Her til foråret og sommeren, handler det om at gå efter en flot og frisk makeup, og naturlig tekstur i håret. Gør hele sommer looket komplet ved at tage en tur forbi din frisør, og find en hårfarve som vil få dig til at shine! Læs mere om de bedste hårfarver til sommer, og se om du finder en favorit.

Natural nude

Denne hårfarve er nok den hotteste farve for tiden. Farven indeholder lige meget af både varme og kolde toner, og den er super flatterende. Idéen er at lave et monokromt neutralt look, med din hudtone og dit hår. Tænk flotte jord- og sandfarvede toner. Denne trendy farve er set på bl.a. Cara Delevigne, som har en skulderlang frisure med naturlig tekstur i håret. Har du en neutral eller gylden hudtone og en naturlig blond hårfarve, vil denne farve passe godt til dig. Få looket ved at bruge Platinum Styleren til at lave naturlig tekstur til din frisure.

Rich brown

Nuancer af brun klæder alle hudtoner. Dem med en lys eller gylden hudtone, vil se bedst ud med en varm mælkechokolade farve, mens dem med en olivenfarvet hudtone bør gå efter en kold og dybere farve. Tænk mocha, kakao eller espresso. Det bedste er at få din frisør til at justere farven afhængigt af din naturlige hårfarve og hudtone. Kendall Jenner har en flot olivenfarvet hud, som passer perfekt til hendes dybe espressofarvede hår. Fremhæv dine smukke nuancer, ved at lave store voluminøse krøller med Soft Curl Tong, og afslut gerne med at børste håret med Final Shine Spray på børsten. Det vil give en super fin glans i håret.

Red copper

Hvis din hudtone er lys og kold, vil det være bedst at gå efter varme og mere intense kobbernuancer. Varme hudtoner vil se bedre ud med en kastanjebrun tone. Kobber undertoner er uden tvivl super populært denne sæson. Emma Stone har flotte kobber-kastanjefarvede lokker, som komplimenterer hendes lyse hud perfekt. Et styling tip er at bruge lidt ekstra tid på at fønne håret glat, og bruge lidt Final Shine Spray for en flot glans.

Rooted blonde

Tidligere gjaldt det om at gemme udgroningerne så godt man kunne, da de helst ikke skulle synes. Nu er det stik modsat og du skal helst lade den mørke bund komme frem. Det er nemlig super trendy med blonde hår og en mørk bund. Dette er et look som vil se flot ud på alle. Det er også et godt alternativ til dig, som hurtigt får udgroninger, eller bare ikke har tid til at friske hårfarven op hele tiden. Et godt eksempel på dette look er Kate Moss! Du kan f.eks. style håret med Creative Curl Wand, for at få fine beach waves, og så har du California-chic looket.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar