De mest googlede hårspørgsmål

De mest googlede hårspørgsmål

For mange af os er google noget som bliver flittigt brugt. Er der noget man undrer sig over, så har google garanteret svaret. Om det handler om hvordan du krøller håret, hvordan man laver pandekager, hvorfor man hikker eller noget helt andet, så er der en masse svar og forklaringer. Der bliver dagligt googlet massevis af hårspørgsmål og vi har fundet nogle af de mest populære her.

Hvad er balayage?

Balayage har været meget populært, og specielt for celebs har denne frisure været et hit. Men hvad er egentlig balayage? Man laver highlights i frihånd med lette strøg, så de bliver bredere og mere tilfældigt placeret. Måden de er lavet på, giver et indtryk af at håret er bleget af solen, og man får et meget naturligt og fint spil i håret. Du kan læse mere om balayage her, og hvad forskellen er på denne farve, sombre og ombre.

Hvordan krøller man håret med et glattejern?

Dette er et meget efterspurgt emne, som mange undrer sig over. Krøller som er lavet med et glattejern er super fine, men det kan være svært at finde den rigtige teknik bag de flotte lokker. Man kan både lave sommerlige beach waves og glamourøse krøller, alt efter hvilken teknik du vælger. Du kan se vores guide her, hvor vi viser hvordan man laver krøller med et glattejern.

Hvordan fletter man håret?

Fletninger er super fine og går aldrig af mode. Der findes mange flotte og forskellige varianter, f.eks. nogle små fletninger imellem krøllerne, en sildebensfletning eller en mohawk fletning. Og det er faktisk ikke så svært som det ser ud. Det handler bare om at øve sig på teknikken et par gange, til den sidder i fingrene.

Hvordan laver man bølger i håret?

Der findes mange måder at få fine bølger i håret, både på den naturlige måde og med hjælp fra et krølle- eller glattejern. Lav f.eks. bløde bølger med en Platinum styler.

Hvor ofte bør jeg vaske håret?

Dette er vi faktisk mange som tænker en del over! Her kommer det an på flere ting, som hårtype, livsstil og hvor meget håret bliver stylet. Man skal helst ikke vaske håret alt for ofte, da det fjerner hårets naturlige olier. Brug i stedet en tørshampoo i nødstilfælde. 🙂 Du kan læse mere her, om hvorfor håret bliver fedtet og hvor ofte du faktisk bør vaske det.

Hvordan klipper man et pandehår?

Når du tænker på at få klippet et pandehår, er der flere ting du bør tage højde for, inden du tager fat i saksen. Det er f.eks. en god idé at finde ud af, hvilket pandehår som vil passe bedst til din ansigtsform, og det kan frisøren helt sikkert hjælpe dig med. Er du ikke selv uddannet frisør, vil vi anbefale at du ikke selv forsøger at klippe et pandehår, men får professionel hjælp. Så får du et flot resultat, som du vil blive glad for.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar