Den chikke hestehale: Få hår som Victoria Beckhams modeller

Den chikke hestehale: Få hår som Victoria Beckhams modeller

Hos ghd er vi stolte over at kunne præsentere vores samarbejde med Victoria Beckham! Det blev sat i gang med et brag til New York Fashion Week i weekenden. Hun har slået sit navn fast som en designer, der skaber luksuriøst design til den sofistikerede og glamourøse kvinde. I søndags viste hun sin AW16-kollektion frem til Fashion Week, og på første række sad bl.a. Victorias mand David Beckham. Showet foregik i dekadente omgivelser hos Cipriani 25 Broadway, hvis storslåede sal dannede rammerne for catwalken. Modellerne bar – udover Victoria Beckhams smukke designs – en delikat makeup og velplejede negle.

Her kan vi løfte sløret for, hvordan du får samme chikke hestehale som Victoria Beckhams modeller havde på catwalken.

“Over de sidste sæsoner har Victoria virkelig udviklet sin vision for VB-kvinden og for at passe til den æstetik, har vi skabt denne simple, men polerede “dual-textured” hestehale” siger Guido Palau, som er en international anerkendt stylist.

“Dual-textured” betyder, at man skaber to forskellige teksturer i håret, ikke ulig det vi ser i moden, hvor man mikser teksturer på kryds og tværs. Modellernes dobbelt-tekstur look – en stram wet look effekt foran, og en mere bølgende bevægelse bagtil – blev skabt i et samarbejde med ghd, Victoria Beckham og Guido Palau. Og vi giver dig her en trin-for-trin guide til, hvordan du sætter håret i Victorias ånd.

Get the look

1. Føntør dit hår med ghd air hårtørreren. Tør håret fra panden og bagud, så du får en frizz-fri hårgrænse. Brug fingrene til at rede håret igennem mens du fønner.
2. Saml håret med en tynd elastik i bunden af hovedet, tæt ved nakken.
3. Bøj sektioner af hår rundt om soft curl thong, for at skabe et flot fald i håret.
4. Fikser looket med meget hårspray. Dit hår skal næsten få et wet look udseende oppe foran.

Hestehalen er jo en klassiker på linie med the little black dress – og denne lækre VB-udgave giver lige det hele et ekstra pift af luksus.

“Looket er en forbedret, moderne version af en enkel style, som kvinder gerne vil gå med. Det er poleret, men der er også en ægte følelse af afslappethed” siger Guido.

Så er du klar til at gå efteråret chikt i møde!

Du kan selv skabe looket med vores deluxe dry & curl tong gift set, som du finder her.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar