Det har jeg i min taske – Trudes beauty essentials

Det har jeg i min taske – Trudes beauty essentials

rød velourtaske, velour taske, chanel velour taske, mac pudder, ghd serum, mobil skønhed, lyserød lipgloss, mac lipliner, mac læbeblyant, maybelline highlighter

Jeg har for nylig købt denne velour taske i vinrød, og jeg er så glad for den! Velour er blevet meget populært på det sidste og butikkerne er fyldt med tøj, sko og tasker i dette materiale. Størrelsen er også helt perfekt, jeg kan lige have det mest nødvendig med mig.

I min taske har jeg altid en mat pudder, så kan jeg lige touch’e op, hvis jeg får lidt skinnende hud i løbet af dagen. Jeg plejer altid at have både en læbepomade og lip gloss med, så jeg altid fugte mine læber. Lige nu er min favorit gloss denne Clarins, farven er så pæn! Ud over gloss, så jeg har to liplinere fra MAC i to flotte farver.

Hvis min hud mangler lidt glød, så jeg bruger denne highlighter stick fra Maybelline på mine kindben. Den er super praktisk at have i tasken, da man kan anvende den direkte på huden, og blot behøver at bruge fingrene til at blende med. Det sidste makeup produkt jeg har med mig, er en sort eyeliner. Hvis jeg for eksempel har været på arbejde hele dagen, og skal direkte videre til en fest eller middag. På kort tid transformer jeg min dagmakeup til aften, ved at lave winged eyeliner, og straks bliver mit look mere dramatisk.

Når det kommer til mit hår, så går jeg meget op i at det ser flot ud. Hvis jeg har plads tager jeg en lille børste med, da mit hår let kan blive filtret. Jeg har også en Smooth & Finish Serum med i tasken, den er dejlig let i konsistensen og giver shine og glans til mine hårspidser. Det er der især brug for nu hvor vinteren er på vej og håret har tendens til at give tørt.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar