Det nye balayage: Tiger Eye hårfarve trenden

Det nye balayage: Tiger Eye hårfarve trenden

Balayage har i lang tid været på alles læber, men nu skulle den nye hårfarve trend være kommet! Farven hedder Tiger Eye, og er allerede eksploderet på de sociale medier. Hårfarven er inspireret af den efter sigende healende sten Tiger Eye. Det er en brunlig sten, med smukke gyldne og kobberfarvede nuancer, hvilket går igen i hårfarven. Farven er super smuk og passer perfekt til alle med en varm hudtone, da dens varme kobber, karamel og mørkebrune nuancer fremhæver din naturlige glød! Kombiner striberne med en dyb, varm mørkebrun bundfarve, for et perfekt look til de tidlige forårsmåneder.

Der er mange måder at rocke denne trend på, og man kan enten holde det helt mørkt, med mange kobbernuancer. Du kan også gå mere over i de lysere, varme karamelfarver ud mod spidserne. Det kommer an på hvad du godt kunne tænke dig, og hvilken farve hår du naturligt har. Hvis du har mørkebrunt hår, vil de lækre chokolade nuancer virkelige bringe dybde til dine lokker. Har du derimod lysebrunt hår, vil en gyldenkaramel version af trenden, være lettere at vedligeholde, da udgroningerne ikke vil være så markante. Krøl håret med Classic Curl Tong, for virkelig at få de forskellige nuancer i håret til at træde frem, og blive fanget af solens stråler.

Hvis du ligesom mig, overvejer at kaste dig ud i denne fantastiske hårfarve, er det en god idé at få hjælp af en frisør. De kan hjælpe dig med at finde de rigtige varme nuancer, som passer til dig og din hudtone. Det er også en god idé, at investere i en shampoo og balsam, som beskytter farven. På den måde falmer din Tiger Eye balayage ikke så hurtigt, og du kan måske nøjes med kun at få frisket udgroningen op, når håret er vokset lidt.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar