Det pakker jeg i kufferten – Emilies beauty favoritter

Det pakker jeg i kufferten – Emilies beauty favoritter

Nu er der ikke længe til at jeg skal pakke min kuffert og tilbringe et par uger i det græske øhav. Jeg glæder mig enormt meget! Vejret er altid dejligt, den græskesalat er fyldt med solmodne tomater og havet lokker med indbydende bølger. Udover en ny bikini, et instax kamera og solhat, har jeg også udvalgt mine skønhedsfavoritter som skal med.

Efter en lang dag i solen, elsker jeg at fremhæve min kulør med Vichy’s guldolie til kroppen. Det er super lækker og giver huden det flotteste skær af guld, uden at være for meget. Den er især flot på benene, kravebenet og armene. Min makeup holder jeg altid ganske enkel på ferie, det eneste jeg bruger er lidt mascara, en øjenbrynsgél fra Benefit Cosmetics og en koralfarve på læberne.

Da jeg elsker at være i solen, er det vigtigt at passe ekstra godt på mit hår. Derfor har jeg også Advanced Split End Therapy med mig. Den sørger for at holde mine spidser samlede og sunde – hele ferien! Jeg har ikke tålmodighed til de lidt langsomme hårtørrere på hoteller, derfor er det et must at have min rejsehårtørrer med. Den er lille og fiks, og kan foldes sammen så den næsten ikke fylder noget. Selvom den er lille, er den kraftfuld og får hurtigt tørret mit lange hår. Jeg elsker også serum, og Smooth & Finish serum bruger jeg altid i mine spidser.

Hvad er dine must haves når du rejser? 🙂 Fortæl endelig hvis du har nogle gode rejsetips til ferien.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar