Disse 5 hårfejl får dig til at se ældre ud

Disse 5 hårfejl får dig til at se ældre ud

En fin ny hårfarve eller en ny frisure, kan gøre underværker for dit udseende, men desværre kan det modsatte også være tilfældet. Nogle hårfarver og stylinger kan faktisk gøre, at du ser ældre ud og det vil vi jo helst ikke! Læs med når vi giver dig 5 tips til hvad du skal undgå, hvis du vil slippe for at dit hår får dig til at se ældre ud.

1. Lys udgroning

Har du farvet håret mørkere end din naturlige hårfarve, skal du være ekstra opmærksom på udgroningen, som selvfølgelig vil være lys. Det kan nemlig give en illusion af et skaldet udseende på toppen af hovedet. For at undgå dette, kan det være en fordel at bruge en toningsfarve i stedet for en permanent farve. Toningsfarven bliver skyllet gradvist ud, og på den måde bliver overgangen mellem det farvede hår og din naturlige farve, mindre markant og synlig.

2. Overfarvet hår

Har du igennem mange år udsat dit hår for meget forskellige farver, vil alle disse farvninger højst sandsynligt have efterladt håret slidt. Tørt og skadet lokker kan give et indtryk af et ældre hår, og derved også et ældre udseende. Så husk at farve håret med måde, og ikke at overdrive farvningen. Det er også vigtigt med daglig pleje i form af varmebeskyttelse, hårolie og en ugentlig hårkur.

3. Sølvgrå hårfarve

Gråt hår har jo faktisk været enormt populært i en længere periode, og det er en cool statement hårfarve. Men det grå hår, kan også få dig til at se meget ældre ud, end hvad du er. Specielt bagfra, når man ikke kan se dit ansigt. Dog er det en virkelig flot hårfarve, hvis du er ude efter en trendy hårfarve som denne, så bare go for it! Bare husk at håret skal plejes godt, så det ser sundt og friskt ud. Jo mere skinnende, jo bedre vil det se ud! Husk også at få studset spidser jævnligt, så håret hele tiden kan se velplejet ud.

4. Over stylet hår

Som du nok ved, elsker vi at style håret, men alt med måde! At over style håret, kan nemlig også få dig til at se ældre ud. Når du har krøllet dit hår, og det er kølet ned, er det vigtigt at du reder det igennem med fingrene eller en Oval Dressing Brush. På den måde, hænger håret ikke i klaser, men bliver samlet og ser mere naturligt ud. Det at gå helt bananas med hårsprayen, kan også få dit look til at se ældre ud – og hvem vil have helt stift hår? Husk at spraye med mindst 20cm afstand, så sprayen fordeles lige i håret. Start med lidt spray ad gangen, og byg op så du får hold og bevægelse i håret på samme tid.

5. Dit pandehår

Hvis du har pandehår eller overvejer at få det, skal du være opmærksom på, at det ikke bliver for tyndt. Hvis pandehåret bliver for tjavset, kan det hurtigt få dig til at se ældre ud. Det skyldes at håret ser tyndere ud, og derfor vil dit pandehår også hurtigt komme til at hænge og se fedtet ud. Så i stedet for et tyndt pandehår, bør du hellere gå efter en frisure med et fyldigt pandehår, eller få en flot, sideswept frisure.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar