Disse tre beauty trends bliver store i 2017

Disse tre beauty trends bliver store i 2017

Der har været så mange flotte looks på catwalken i år, og jeg har fundet mine tre favoritter frem, som jeg helt sikkert skal prøve til sommer! Glimmer og glitter er igen noget man ser alle steder, og denne gang, på en helt ny måde. Hår inspirationsmæssigt er jeg faldet for super smukke, bløde bølger. Læs med nedenfor, hvor jeg guider dig igennem de tre looks.

Underliner

En underliner kan laves i mange forskellige varianter. Min favorit er en omvendt cat eye glitter liner, som den I kan se på billedet. Man kan også bruge en stærk farve, under øjet, for et vildt og anderledes look, eller give dit klassiske look mere kant, med en brun eller sort underliner. Hold resten af makeuppen neutral, med flawless, glødende hud og nude læber!

Wave formation

Beach waves går aldrig af mode, men der er kommet en ny måde, at lave dem på, som giver et super blødt, naturligt fald i håret. Start med at preppe håret med Curl Hold Spray, for at beskytte håret vod varmen fra krøllejernet og give hold til krøllerne. Brug Soft Curl Tong, og sno en sektion en halv omgang om krøllejernet og hold i et par sekunder, så håret former sig efter formen på krøllejernet. Sno håret om krøllejernet, den modsatte vej end før, lige under den første bølge du lavede, så du skaber fin bevægelse i hele sektionen. Fortsæt sådan igennem hele håret. Jeg er vild med denne form for bølger, og skal hjem og øve mig, så mit hår kan se perfekt ud til sommer!

Glitter strobing

Strobing går ud på, at du fremhæver de steder, lyset naturligt ville ramme ansigtet med highlighter, som kindbenene, næseryggen, brynbenet, amorbuen og det midterste af panden. For at tage strobing to the next level, kan du tilføje lidt ekstra glitter til kindbenene, som modellerne til Chanel’s SS17 show. For at få glitteren til at sidde fast, kan du forsigtigt duppe lidt klar lipgloss på toppen af kindbenene, og derefter begynde med glimmeren. Resultatet vil være et super fint og festligt look, som vil passe godt til årets festivaler, eller hvis du skal til et event, hvor man godt kan tillade sig at være lidt ekstra sparkly!

Ingen Kommentarer

Post Kommentar