Disse tre hårprodukter har alle hårtyper brug for

Disse tre hårprodukter har alle hårtyper brug for

Vi har før talt om, at man skal finde de hårprodukter som passer til ens hårtype, men der er også nogle produkter som alle hårtyper har brug for! Læs med når vi fortæller dig, hvilke tre produkter dit hår vil elske dig for at bruge, ligegyldigt hvilken hårtype du har.

Advanced Split End Therapy

Alles hår har brug for ekstra pleje en gang imellem, og denne prisvindende hårkur passer til alle hårtyper. Den har mange reparerende egenskaber, og går bl.a. ind og lukker spaltede spidser og forebygger slitage i op til 10 hårvaske! Derudover plejer den håret i dybden, og efterlader håret silkeblødt og glansfuldt. Det er en hårkur som ikke skal skylles ud igen, og aktiveres af varmen fra din føntørrer eller styler.

Heat Protect Spray

Vores hår kan tage skade af af styling, hvis du ikke bruger varmebeskttelse! Derfor er det vigtigt at beskytte sit hår mod varmen med en varmebeskyttende spray! Heat Protect Spray fungerer super godt til alle hårtyper, og kan både bruges i vådt og tørt hår. Brug f.eks. sprayen inden du tørrer dit hår med din føntørrer, og inden du styler håret med enten glattejern eller krøllejern. Så er du sikret at dit hår er beskyttet og du vil ende med et flot og sundt hår.

Final Fix Hairspray

Alle frisurer har brug for ekstra hold, hvis de skal holde hele dagen. En god måde at få frisuren til at holde på, er at bruge hårlak. Der findes også forskellige hårlakker til forskellige formål, men en god allround hårlak er Final Fix Hairspray, som giver et super godt hold, uden at håret bliver stift og stadig er lækkert at røre ved. Et lille tip hvis du har mange baby hår, som ikke vil lægge sig ned er, at spraye lidt hårlak på håndfladen, og lade hånden glide forsigtigt henover håret. På den måde får du lagt alle de små hår ned, så din frisure ser endnu mere flawless ud!

Ingen Kommentarer

Post Kommentar