Drømmer du om kort hår? 3 ting du bør overveje

Drømmer du om kort hår? 3 ting du bør overveje

Overvejer du at klippe dit hår kort? En flot page eller en pixie klipning, kan være lige det forfriskende pust, du har brug for. Langt hår forbindes ofte med femininitet, men du kan sagtens både være og føle dig feminin med kort hår. Se fx celebs som Scarlett Johansson, Charlize Theron og Jennifer Lawrence som alle bærer det korte hår med elegance. Der er dog enkelte punkter, som du bør være opmærksom på, før du lader de lange lokker falde.

Din ansigtsform

Først og fremmest er det en god idé at undersøge om kort hår vil klæde dig. Det kan godt være at du har forelsket dig i en super kort frisure, men du er nødt til at overveje, om det vil klæde din ansigts- og hovedform. Det kan du nemt gøre hjemme foran spejlet. Se her hvordan her.
Det kan også være en god idé at spørge din frisør til råds og være åben for justeringer. Måske skal pagen være lidt længere eller kortere – for at fremhæve dine bedste træk.

Din hårtype

Har du tykt, fint, glat eller kruset hår? Dit hårs tekstur har stor betydning for, hvordan din drømmefrisure ser ud, når du faktisk får den klippet. Fx vil det være en god idé at bruge Total Volume Foam i et hår som har brug for et løft og er mere fint i teksturen. Har du kraftigt hår er Straight & Smooth Spray din redning. Brug den sammen med vores smalle glattejern V Gold Mini styler, som nemt manøvrerer rundt i kort hår og pandehår.

Din livsstil

Har du svært ved at holde fingrene fra snooze-knappen om morgenen? Inden du vælger at lade frisøren føre saksen, bør du overveje din livsstil. En korthårsfrisure kræver nemlig ofte lidt mere styling om morgenen, hvilket er værd at have med i sine overvejelser. Du kan ikke længere smide håret op i en hurtig knold eller hestehale, men med de rigtige produkter kan du heldigvis spare tid. Brug fx. Root Lift Spray som en slags saltvandsspray og aktiver produktet ved hjælp af din hårtørrer. På den måde får du et cool look med en masse struktur.

Når du har overvejet disse punkter er det langt nemmere at finde frem til netop den korthårsfrisure, som du vil blive glad for. Den rette korthårsfrisure udstråler ikke bare mod til at skille sig ud – den kan også fremhæve dine bedste træk. Der er derfor ingen grund til at holde sig fra saksen, hvis du stadig drømmer om kort hår. Og sidst, men ikke mindst – husk på, at alt ser bedre ud, når det er tilsat en stor portion selvtillid.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar