Electric Pink platinum styler #ghdpink

Electric Pink platinum styler #ghdpink

ghd pink 2016, ghd pink glattejern

Som du måske så i sidste uge, så lancerede vi vores helt nye Electric Pink limited edition. Designet og dedikeret til at støtte op om kampen mod brystkræft! Ved hver solgte styler eller føntørrer, donerer vi €10, til Støt Brysterne. Og €1 for hver solgte Electric Pink hårelastikker. Du er med til at donerer med dit køb af Electric Pink limited edition! I dag kigger vi nærmere på platinum® electric pink styler, som blandt andet vandt Årets Beauty Accessory 2016 til Danish Beauty Awards.

ghd platinum® electric pink styler

Vores prisbelønnede platinum styler bruger en “safer-for-hair” temperatur, der leverer ultimative styling resultater med sundere, stærkere og blankere hår. Alt i ét strøg! ghd platinum indeholder tri-Zone® teknologi, som fungerer hurtigt og effektivt til både at glatte og krølle dit hår. Den limited edition styler, kommer i hot pink farve med flotte detaljer. Der medfølger en matchende  varmeresistente taske. Find den her til 1.999,-. €10 af salget doneres til Støt Brysterne.

ghd har på verdensplan doneret £9 millioner til brystkræft. Vis at du også støtter kampen mod brystkræft og brug #ghdpink på instagram! Find hele Electric Pink serien hos udvalgte frisører og på vores webshop her. Husk vi har altid GRATIS FRAGT på ghdhair.com.

Stay tuned, vi har snart en fin konkurrence på vej!

1Kommentar
  • Bonita Marinovic

    18. august 2016 at 12:47 Svar

    ❤️❤️

Post Kommentar