Emilies beauty sommerfavoritter

Emilies beauty sommerfavoritter

Jeg har fundet nogle af mine sommerfavoritter frem i dag. Mangler du inspiration til sommermakeuppen og håret? Så læs om mine 5 favoritter, og bliv inspireret til hvad du skal have med på ferien.

Om sommeren holder jeg min makeup rutine lettere end om vinteren. På huden er jeg blevet glad for Nars’ Velvet Matte Skin Tint SPF30. Den er let i konsistensen og giver et mat look. Et ekstra plus er at den indeholder SPF30. Den perfekte sommer foundation! En anden sommerfavorit er Make Up For Ever’s Pro Sculpting Palette. En fin lille palette som indeholder 4 cremede nuancer. Den kan både bruges til at lave en let contouring, eller på øjnene og læberne. Den er lille og fiks at have med på ferie.

Jeg elsker det wavy beach look, især når jeg er på ferie i syden. Jeg fremhæver mine naturlige krøller, med Classic Wave Wand. Derefter børster jeg dem let ud med Oval Dressing Brush, og samler mine spidser med Smooth & Finish Serum. Det giver et afslappet og samtidigt eksklusivt look. Nu glæder jeg mig bare til at skulle afsted :).

Husk også at deltage i vores store konkurrence, om et rejsegavekort på 15.000,-!

TRYK HER FOR AT KOMME VIDERE TIL REJSEKONKURRENCEN.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar