Emilies forårs favoritter

Emilies forårs favoritter

ghd serene pearl, ghd advanced split end therapy, sephora makeup

Jeg har fundet fire af mine forårs favoritter frem i dag.  På øjnene er jeg vild med champagne og brune nuancer. Derfor er jeg faldet for denne øjenskygge fra Sephora, som glimter flot i forårssolen. Jeg glæder mig til at få lidt mere farve, så skal jeg have mine nye bronzer på fra Too Faced, som dufter af chokolade!

Mit hår har brug for ekstra pleje når vi går sommeren i møde. Derfor bruger jeg Advanced Split End Therapy en gang om ugen, for at samle mine spidser, og gøre dem klar saltvand og solskin. Jeg er så glad for min nye Azores styler i Serene Pearl udgaven! Ikke nok med at den er flot, i den lækre perlemorsfarve, så kommer den i en fin matchende taske, som er perfekt at have med på ferien.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar