Emilies must haves fra udsalget!

Emilies must haves fra udsalget!

ghd udsalg

Hvem elsker ikke at spare procenter på udsalg? Vores store januarudsalg lakker mod enden, men du kan stadig nå at finde en fantastisk styler med rabat! Vi har 20% rabat på alle elektriske produkter og som noget helt særligt 30% rabat på udvalgte krøllejern! Jeg har fundet mine 3 favoritter frem i dag, som jeg håber vil inspirere dig til dit næste beauty køb.

ghd air® hair drying kit

Dette super fine kit indeholder vores prisbelønnede ghd Air hårtørrer, en difusser, et bredt næb, to ghd hårklips, en rundbørste og opbevaringspose! Med 2100W er ghd Air hairdryer meget kraftigere end sædvanlige hårtørrere. Når den tørrer dit hår, bruger den en avanceret ionisk teknologi, som giver et flottere og blankere resultat. Det gør at resultatet varer længere, så du slipper for frizzy hår. Du kan variere både styrke og temperatur, og så har den en knap som giver kold luft, perfekt til at afslutte din styling, ved hjælp af den kolde luft. Har du fx tykt hår, som har brug for glans, og er du ude efter en hårtørrer, som bl.a. kan tørre dit hår hurtigt? Så er denne hårtørrer perfekt til dig.

ghd curve® classic wand gift set

Jeg er vild med begge vores krøllestave! Derfor inkluderer min anbefaling begge to :). Lad mig starte med Classic Wave Wand! Den er der hele 30% rabat på! Den specielle form gør at den laver brede bølger i håret. Du kan enten lave et glam Hollywood waves, ved at redde håret med igennem med Oval Dressing Brush, efter at du har krøllet det og afslute med Shine Serum. Du kan også lave et mere mere beach hair look, ved at skille krøllerne med fingrene og spray med hårspray.

ghd curve® creative curl wand

Den anden krøllestav er også en af mine favoritter! Creative Curl Wand er super nem at bruge. Den er formet som en syl og går op i en spids. Har du lidt finere hår, er denne perfekt til dig. Den skaber lækre bouncy krøller som holder hele dagen. Du kan eneten krølle håret helt fra top til spids, eller blot lave lidt fald i enderne. Jeg kan godt lide at variere størrelsen på mine krøller, derfor skifter jeg mellem Classic og Wave stavene. Du kan se forskellen på de to her.

ghd air® hair drying kit, værdi 1.299,- nu nedsat til kun 1.039,-

ghd curve® classic wand gift set, værdi 1499,- nu nedsat til kun 1049,-

ghd curve® creative curl wand, værdi 1.399 nu nedsat til kun 1.119,-

Ingen Kommentarer

Post Kommentar