Emilies sommerlook – Dobbelt eyeliner og naturligt fald

Emilies sommerlook – Dobbelt eyeliner og naturligt fald

Mit sommerlook er inspireret af Azores kollektionen. På øjnene har jeg først brugt en mat øjenskygge og derefter lavet en dobbelt eyeliner. Den ene liner har en grønlig nuance, ligesom vores Atlantic jade styler. Efter jeg har påført den grønne liner, ligger jeg en brun liner ovenpå, for at ramme farven ind.

På huden har jeg brugt en farvet dagcreme. Den giver både fugt og glød til huden, perfekt til sommermånederne. En anden ting jeg er glad for, er highlighter og bronzer! Det komplimentere min gyldne sommer kulør. Mine bryn børster jeg let igennem med en gel, som både giver farve og tæmmer hårene.

Jeg har lavet naturligt fald med min Atlantic jade styler. Du kan se hvordan man laver krøller med glattejernet her. Efter jeg har krøllet mit hår, redder jeg det let igennem med min Oval Dressing Brush. Det gør at krøllerne bliver mere naturlige og tilfældige. Jeg samler krøllerne igen med Smooth and Finish Serum.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar