Emilies sommerplaner og feriehår

Emilies sommerplaner og feriehår

Jeg glæder mig til sommerferien! I år skal jeg rejse tre uger rundt i Sicilien. Jeg har aldrig været der før, og er spændt på at udforske den flotte italienske ø. Dagene skal bruges på at udforske naturen, bade på stranden og selvfølgelig spise en masse lækker italiensk mad og vino. Mit feriehår skal være casual glam – vi er jo trods alt i Itailen – landet fyldt med bella donna’s!

Om dagen, fletter jeg det og bruger godt med Smooth & Finish Serum i spidserne. Det giver et flot shine til min fletning. Efter en lang dag på stranden, er det hjem og gøre sig klar til en aften ude, med pasta og rosé. Her prepper jeg håret med Curl Hold Spray, inden min favorit krøllestav Classic Wave Wand bliver taget i brug. Den laver disse store bløde bølger, som passer perfekt til min nyindkøbte røde kjole, i kan godt høre at jeg går efter moviestar look a lá Sophia Loren :).

Da solskin og saltvand slider på håret anvender jeg Advanced Spilt End Therapy, ca. en gang om ugen. Den går ind og plejer mit hår, forebygger slitage og lukker spaltede spidser. Et perfekt boost til håret her i sommerperioden.

Nu er der kun tilbage at pakke kufferten og læse mere om Sicilien. Sig endelig til hvis du har nogle tips!

Ingen Kommentarer

Post Kommentar