Enkel frisure med krøller og twist

Enkel frisure med krøller og twist

Man kan hurtigt komme til, altid at have den samme frisure til hverdag eller fest. Her har vi lavet en super fin og hurtig Adele-inspireret frisure, som kan laves på 10 minutter, og som er perfekt til en dag på job eller en aften i byen med veninderne.

Sådan gør du:

Start med at preppe håret med Curl Hold Spray, som er varmebeskyttende og giver bedre hold til krøllerne. Derefter bruger du din Platinum styler, til at lave fine krøller i håret. Drej styleren en halv omgang, og træk styleren langsomt ned mod spidsen af håret.

Når alt håret er krøllet, lader du det køle ned, inden du reder det igennem med en Paddle Brush, for at samle krøllerne en smule. Touper håret på toppen med Narrow Dressing Brush, for at give en masse volumen, og spray lidt hårspray i for at touperingen holder hele dagen.

Tag to store sektioner foran, og twist dem på bagsiden af hovedet, lige under touperingen. Fæstn med hårnåle, og slut igen af med en omgang hårspray.

Tip: Hvis du har en masse flyvske babyhår, kan de lægges ned, ved at du sprayer lidt hårlak på håndfladen, og kører hånden forsigtigt over håret.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar