Få det perfekte finish med Smooth and Finish Serum

Få det perfekte finish med Smooth and Finish Serum

smooth and finish spray

Det er et af mine absolut favorit hårprodukter. Jeg bruger serum hver dag! Men hvad er det, som er så godt ved en serum, og hvordan anvender man det egentlig? Læs med når jeg fortæller 5 facts, som du måske ikke vidste om Smooth and Finish Serum.

  • Serum kan anvendes i både tørt og håndklædetørt hår. I tørt hår, anvender jeg den som en “final touch” for at samle mine spidser og give glans. I fugtigt hår, gør den mit hår mere blankt og lettere at håndtere under føntørringen.
  • Til fint og normalt hår, er det nok med 1 pump. Lidt kraftigere hår, kan have behov for 2 pump. Serummet er med andre ord, meget drøj i brug.
  • For ikke at få snavs og fedt fra dine hænder, over i håret, er det vigtigt, at du vasker hænder inde du bruger din serum.
  • Applicer serummet i de dele af dit hår som er tørt og har brug for glans. Undgå hovedbunden, som ofte kan have tendens til at fedte.
  • Hvis du blander Smooth and Finish Serum med Straight & Tame Cream, får du en fantastisk hårcreme. Den samler og definerer dine lokkerne. Det er faktisk Emilies favorit kombination, som du kan læse mere om her.

Ved at tilføje en serum til din hår-rutine, kommer dit hår til at se glansfuldt og skinnende ud med det samme! Og hvem vil ikke gerne have hår, der skinner om kap med solen? Jeg er i hvert fald stor fan og håber at du vil prøve den næste gang du skal have noget nyt til dit hår!

Find Smooth and Finish Serum til 239,- i vores web shop og hos udvalgte saloner. Find salon her.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar