Få din frisure til at holde med Final Fix Spray

Få din frisure til at holde med Final Fix Spray

g18

En fejl der desværre ses ind imellem, er at nogle kvinder bruger hårspray, inden de går i gang med krøllejernet eller styleren. Dette er et BIG no go! Hvis det er fordi du ønsker at dine krøller skal holde længere, så skal du bruge Curl Hold Spray, som du kan læse om her.

Som navnet antyder, bruges Final Fix Spray til allersidst. Når du er tilfreds med din frisure, og gerne vil fiksere den. Final Fix Spray giver holdbarhed til din krøller, avancerede frisurer, toupering eller hvis du har glattet det helt.  Den hjælper med at reducere kruset hår og gør din frisure modstandsdygtig overfor fugtighed.

For mig er den et must have i mit beauty skab, da jeg ofte krøller mit hår. Jeg er meget glad for fornemmelsen af Final Fix Spray. Den er gør ikke mit hår stift, men giver en helt perfekt finish og hold. Hvis jeg sprayer ca. 30 cm. fra håret, på den måde fordeles produktet jævnt over hele håret.

Når du arbejder med sleek frisure, anbefaler jeg at spraye Final Fix Spray direkte på en ren pudderbørste. Derefter redder du forsigtigt det yderste hår igennem. Det fiksere de små hår, som ellers har en tendens til at flyve rundt. Savner du volumen? Så kan du også anvende sprayen for et volumen boost. Vend hovedet nedad, og spray inde ved rødderne. Vent nogle sekunder, inden du vender hovedet opad igen. Final Fix Spray findes i to størrelser, 400ml og en lille flaske på 75ml. Så kan du altid have den med dig i tasken, for et quick fix on the go!

Find Final Fix Spray 400ml til 239,- og Final Fix Spray 75ml til 99,- på vores webshop og hos udvalgte saloner. Find frisør her.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar