Få dine krøller til at holde med Curl Hold Spray

Få dine krøller til at holde med Curl Hold Spray

ghd curl hold spray, holdbare krøller, få dine krøller til at holde

Denne spray er krøllejernets bedste ven! Bag hver krølle i vores eget beauty studio finder du Curl Hold Spray. Vores hårstylister ville aldrig krølle et hår, uden først at bruge denne spray. Hvis du ikke allerede kender til den, så er det nu at du skal spidse ørerne.

Med Curl Hold Spray giver du dine krøller en meget bedre holdbarhed! Du sprayer ca. 2 sprøjt i hver sektion, inden du går i gang med din styler eller krøllejern. Den indeholder ligesom alle vores andre pre-styling produkter, også heat protection, som beskytter dit hår mod varmen fra dit krøllejern.

Det jeg godt kan lide ved produktet er, at sprayen fordeles fint og jævnt og har en dejlig frisk duft. Desuden bliver krøllerne bløde og glansfulde, uden at produktet tynger håret.

Jeg har tidligere oplevet at andre produkter, som skulle få mine krøller til at holde længere, tyngede mit hår eller gjorde det klistret.  Med Curl Hold Spray føler jeg ikke, at jeg har noget produkt i håret, men jeg kan se det på glansen og holdbarheden.

Efter min mening er Curl Hold Spray så effektiv, at hvis jeg har krøllet hele mit hår, så holder krøllerne helt op til to dage. Det er perfekt, da jeg godt kan lide anden dags krøller, som får det mere tilfældige look.

Find Curl Hold Spray til 239kr,- på vores webshop og hos udvalgte saloner. Find frisør her.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar