Få dit hår helt glat med Straight & Smooth Spray

Få dit hår helt glat med Straight & Smooth Spray

straight spray, glat hår

Et produkt som særligt skal fremhæves, når man tænker på min hårtype, som er krøllet og lidt kruset er Straight & Smooth spray.

Jeg sprayer ca. 6 gange i håndklædetørt hår, inden jeg begynder at fønne det. Resultatet bliver et betydeligt mindre kruset hår, som også føles blødt og får mere glans. Det jeg specielt kan lide ved produktet er, at i modsætning til andre anti-frizz produkter jeg har prøvet, tynger det ikke håret ned, og min naturlige volumen holdes intakt. Desuden er det nok bare at spraye nogle få sprøjt, for at håret bliver blødt og let at håndtere.

Normalt anvender jeg som sagt produktet inden jeg går i gang med at fønne det. Ligesom alle ghd’s pre-styling produkter, indeholder den varmebeskyttelse, hvilket er perfekt for mig, som godt kan lide effektive og anvendelige produkter.

En alternativ metode til anvendelse af produktet, som virkelig har gjort min hår-hverdag meget bedre, er også at anvende produktet imellem hårvaskene. Hvad hun med det, undrer du dig nok? Jo, hvor mange gange er det ikke sket, at du har brugt lang tid, på at style dit hår og så beslutter vejrguder sig for at byde på fugt, eller endnu værre, regn!

For mig med kruset hår betyder det, at en stor del af den tid jeg brugte på mit hår om morgen nu er spildt…men! I stedet for at starte forfra med stylingen, sprayer jeg bare med Straight & Smooth spray, på de mest frizzy dele af håret og derefter glatter jeg de sektioner med min Platinum styler, og vupti min smoothe frisure er tilbage. På den måde er dette hårprodukt virkelig en “life saver” for os skandinaver, som aldrig rigtig ved hvornår himlen åbner op for sluserne.

Find Straight & Smooth spray til 239,- i vores webshop og hos udvalgte saloner. Find frisør her.

1Kommentar

Post Kommentar