Få looket – Date night

Få looket – Date night

LATER RIB JUMPER DRESS french connection, date night outfit, SAINT LAURENT Monogramme small snake-effect leather shoulder bag, ysl taske, ysl logo taske, ysl clutch, DANENBERG aldo sko, aldo shoes, hårstyling date

I næste måned har jeg været sammen med kæresten i 13 år (!). Og det skal selvfølgelig fejres :). Jeg ved ikke helt endnu hvad planen er, men vi skal helt sikkert ud og spise et lækkert sted. Sig endelig til hvis du har nogle anbefalinger.

For tiden er jeg ret vild med rib kjoler med høj hals. Sat sammen med et par høje nude hæle og drømmetasken fra YSL! Jeg kan bedst lide min makeup naturlig, holdt i jordfarver og håret skal være glat, sat i en hestehale med et twist. Looket er underspillet, elegant og perfekt til date. Jeg glæder mig allerede! Hvad tager du på til date?

Få looket:

2 Kommentarer
 • Rika Edelgren

  12. januar 2016 at 10:29 Svar

  Sikke en smuk taske, og tillykke med de 13 år! ☺️☺️

  • Emilie Delance

   Emilie Delance

   13. januar 2016 at 8:20 Svar

   Jaa I wish 😀 Tusind tak <3

Post Kommentar